Altay – Beşiktaş Canlı maç izle

Altay ile Beşiktaş, Türkiye Süper Lig 7.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. 24 Eylül saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Altay Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link…

Altay – Beşiktaş Canlı maç izle

Altay ile Beşiktaş Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Altay Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus. Futbolseverler 24 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Altay Beşiktaş maçı canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte Altay Beşiktaş canlı maç linki…

Altay – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Altay – Beşiktaş maçı Canlı İzle

Altay – Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ALTAY: Lis, Eric, Murat, Cebrail, Naderi, Zeki, Aka, Ceyhun, Kappel, Erhan, Bamba

YEDEKLER: Cihan, Pinares, Thaciano, Deniz, Kazımcan, Tolga, Paixao, Cem, İbrahim, Özgür

BEŞİKTAŞ: Mert, N’Sakala, Serdar, Atiba, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Salih, Pjanic, Gökhan Töre, Kenan

YEDEKLER: Ersin, Emirhan Delibaş, Koray Yağcı, Berkay Vardar, Can Bozdoğan, Umut Meraş, Güven Yalçın

Altay – Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Altay: Khaly Thiam (Cezalı), Andre Poko (Sakat), Eren Erdoğan (Sakat), Martin Rodriguez (Sakat), Ahmed Rayan (Sakat), Cesar Pinares (Sakat)

Beşiktaş: Ajdin Hasic (Sakat), Necip Uysal (Sakat), Alex Teixeira (Sakat), Domagoj Vida (Sakat), Georges-Kevin N'Koudou (Sakat), Mehmet Topal (Sakat), Rachid Ghezzal (Sakat), Valentin Rosier (Cezalı), Michy Batshuayi (Sakat), Welinton Silva (Sakat), Cyle Larin (Sakat)

Altay – Beşiktaş iddia oranları

Altay: 2.60

Beraberlik: 2.95

Beşiktaş: 2.08

2,6 gol üstü: 1.63

2,6 gol altı: 1.80

Beşiktaş'ın Altay karşısında kadro sıkıntısı var

Sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'ın Altay karşısında defans dörtlüsü değişecek.

Sol bekte Rıdvan, sağ bekte ise N'Sakala'nın görev alması bekleniyor. Son olarak Montero'nun kadrodan çıkarılmasıyla birlikte ortada Atiba ve Salih Uçan'ın görev yapması bekleniyor.

Savunma dörtlüsünün önünde ise Josef De Souza görev alacak.

Orta sahada ise merkezde Pjanic ve Oğuzhan görev yapacak. Kanatlarda ise Umut Meraş ve Gökhan Töre görev alacak. Forvette ise Kenan Karaman'ın görev yapması bekleniyor.

Kenan Karaman'ın olası bir sakatlığında oyuna girebilecek tek isim ise Güven Yalçın.

Orta alanda bir futbolcunun sakatlanması durumunda ise oyuna girebilecek tek isim ise Can Bozdoğan (Merkez orta saha) bulunuyor.

Altay’da moraller yerinde

Altay’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Altay, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise İzmir derbisinde, Göztepe’yi 2-1 ile geçmişlerdi. Süper Lig’te oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Mustafa Denizli’nin ekibi, Süper Lig’in dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Bu sezon iç sahada sadece Fenerbahçe’ye kaybeden Altay, Kayserispor ve Göztepe karşısında ise kazanmayı başardı.

Beşiktaş galibiyeti kaçırdı

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Siyah Beyazlılar, bu sezon Süper Lig’te 2. Kez puan kaybı yaşadı. 6 hafta sonunda 14 puan toplayan Sergen Yalçın’ın ekibi, bu hafta Altay deplasmanına konuk olacak.