Ankaragücü – Antalyaspor Canlı maç izle

Ankaragücü ile Antalyaspor, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Ankaragücü – Antalyaspor Canlı maç izle

Ankaragücü ile Antalyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Ankaragücü – Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Ankaragücü – Antalyaspor maçı sakat ve cezalılar

Ankaragücü: Atila Turan (Cezalı), Ender Aygören (Sakat)

Antalyaspor: Gökdeniz Bayrakdar (Sakat)

Ankaragücü – Antalyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Thiago Pinto, Stanojevic, Lukasik, Adzic, Alper Potuk, Lobzhanidze, Aliou Badji

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Bünyamin Balcı, Naldo, Ersan Gülüm, Kudryashov, Doğukan Sinik, Nuri Şahin, Fredy, Amilton Podolski, Orgill

Ankaragücü – Antalyaspor iddia oranları

Ankaragücü: 2.15

Beraberlik: 2.90

Antalyaspor: 2.50

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.58

Ankaragücü Düşme Hattında

Ankaragücü, milli maç arasından önceki haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 4-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi sonlanan Ankaragücü, tekrardan düşme hattına geriledi. Bu hafta iç sahada Antalyaspor ile karşılaşacak Ankaragücü, son 3 iç saha maçında 7 puan toplayarak dikkat çekti. Ankaragücü’nde bu hafta Atila Turan kart cezalısı.

Antalyaspor Moral Buldu

Antalyaspor, milli maç arasından önceki hafta karşılaştığı Erzurumspor’u 3-1 ile geçti. İç sahada 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan ile ayrılmayı başaran Akdeniz ekibi, puanını 39 yaptı. Düşme hattı ile puan farkını iyice açan Antalyaspor’da moraller yerinde. Öte yandan Türkiye Kupası’nda da finale yükselme başarısı gösteren Kırmızı Beyazlılar, finalde Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu hafta Ankaragücü ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da Gökdeniz Bayrakdar’ın sakatlığı bulunuyor.