CANLI İZLE Antalyaspor Adana Demirspor

Antalyaspor Adana Demirspor Süper Lig'in 7'nci haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte maçın ilk 11'leri...

CANLI İZLE Antalyaspor Adana Demirspor

Süper Lig 7'nci haftasında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Bu sezon Süper Lig'in ilk altı haftasında 13 puan toplayan Adana Demirspor, altıncı maçlar itibarıyla lig tarihindeki en yüksek sayısına ulaştı.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kaybeden Antalyaspor, Nuri Şahin yönetiminde daha önceki 14 iç saha karşılaşmasında aldığı mağlubiyet sayısını geride bıraktı.

Futbolseverler, diğer yandan da Antalyaspor Adana Demirspor maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Antalyaspor Adana Demirspor maçı Bein Sports 2 şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

Saat 20:00'da Antalya Stadyumu'nda başlayan mücadelede Ali Palabıyık düdük çalıyor.

Antalyaspor Adana Demirspor maçını canlı izle

Antalyaspor Adana Demirspor mücadelesi Bein Sports 2 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Antalyaspor-Adana Demirspor maçı sakat ve cezalılar

Antalyaspor: Alassane Ndao (Şüpheli), Sam Larsson (Sakatlık) Fernando Martins (Sakatlık), Ömer Toprak (Şüpheli), Admir Mehmedi (Şüpheli)

Adana Demirspor: Kevin Rodrigues (Şüpheli)