Antalyaspor – Çaykur Rizespor Canlı maç izle

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, Türkiye Süper Lig 35.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor Canlı maç izle

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Antalya Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor maçı sakat ve cezalılar

Antalyaspor: Gökdeniz Bayrakdar (Sakat)

Çaykur Rizespor: Zafer Görgen (Sakat)

Antalyaspor – Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11’ler…

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Bünyamin Balcı, Naldo, Ersan Gülüm, Kudryashov, Doğukan Sinik, Hakan Özmert, Fredy, Amilton Podolski, Orgill

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Moroziuk, Selim Ay, Chatziisaias, Melnjak, Jovancic, Abdullah, Baiano, Samudio, Boldrin, Söderlund

Antalyaspor – Çaykur Rizespor iddia oranları

Antalyaspor: 2.05

Beraberlik: 2.85

Çaykur Rizespor: 2.70

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Antalyaspor Galibiyetle Döndü

Türkiye Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanına konuk olan Antalyaspor, savunma ağırlıklı futboluna devam ederken, Ersun Yanal yönetiminde sabırlı futboluna devam eden ve rakibinin hata yapmasını bekleyen ekip, galibiyet golünü 45. Dakikada Naldo ile buldu. Ankaragücü ve Sivasspor mağlubiyetlerinin ardından toparlanmayı başaran ev sahibi, son 18 haftada sadece 3 maç kaybederken, 42 puanla 11. Sıraya kadar yükseldi ve Yanal yönetiminde iyi bir performans grafiği ortaya koydu.

Çaykur Rizespor’u Kaleci Kurtardı

Türkiye Süper Ligi’nin son haftasında Trabzonspor maçına kaleci Tarık Çetin damga vururken, Çaykur Rizespor kazanmayı başaramasa da, ligin 4. Sırasındaki rakibine kaybetmeyerek Bülent Uygun yönetiminde iyi performans grafiğini sürdürdü. Düşme hattı ile arasında 3 puan fark bulunan Karadeniz ekibi, Uygun yönetiminde çıktığı 5 maçtan sadece 1 mağlubiyet alırken, 32 hafta toplamında ise 12 mağlubiyet aldı. Puan toplamaya devam etmek isteyen konuk ekip, hedefsiz Antlayaspor’dan 3 puan almak istiyor.