Antalyaspor - Gençlerbirliği CANLI İZLE

Antalyaspor ile Gençlerbirliği, Süper Lig'in 1. haftasında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'de başlayan müsabaka bein sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Antalyaspor - Gençlerbirliği CANLI İZLE

Antalyaspor ile Gençlerbirliği, Süper Lig'in 1. haftasında karşı karşıya geliyor.

Kayserispor - Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00'de başlayan müsabaka bein sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son maç 1-1 berabere tamamlanmıştı. Antalya'da oynanan son maçı ise Gençlerbirliği 6-0 kazanmıştı.

İddaa Risk Yönetimi Antalyaspor'un galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.15, Gençlerbirliği'nin galibiyetine ise 3.05 oran veriyor.

Antalyaspor - Gençlerbirliği maç öncesi istatistikleri

Antalyaspor ile Gençlerbirliği, Süper Lig tarihinde üçüncü kez açılış haftasında karşılaşıyor (1997/98 ve 2012/13). Daha önceki iki maçta Gençlerbirliği'nin mağlubiyeti yok (1G 1B).

Gençlerbirliği'ni konuk ettiği son Süper Lig maçını 6-0 kaybeden Antalyaspor'un lig tarihinde rakibine üst üste iki iç saha karşılaşmasında gol atamadığı bir seri bulunmuyor.

Antalyaspor ile oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Gençlerbirliği (3B 2M), tek galibiyetini geçen sezon deplasmanda aldı (6-0). O karşılaşma, aynı zamanda Ankara ekibinin Süper Lig tarihinde elde ettiği en farklı ikinci deplasman galibiyetine sahne olmuştu (Mayıs 1995'teki 7-0'lık Adana Demirspor maçının ardından).