CANLI İZLE Antalyaspor Giresunspor

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Antalyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Antalyaspor Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Antalyaspor Giresunspor

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Antalyaspor ile Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Antalyaspor Giresunspor maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Antalyaspor Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Antalyaspor Giresunspor - Resim : 1

Antalyaspor-Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Antalyaspor-Giresunspor canlı izle

İşte Antalyaspor Giresunspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Antalyaspor Giresunspor maçı muhtemel 11’ler henüz açıklanmadı...

Antalyaspor-Giresunspor sakat ve cezalılar

Antalyaspor: Ufuk Akyol (Sakatlık)

Giresunspor: Erol Can Akdağ (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Arda Kılıç (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

Antalyaspor-Giresunspor iddia oranları

Antalyaspor: 1.89

Beraberlik: 2.90

Giresunspor: 3.00

2,5 gol üstü: 1.93

2,5 gol altı: 1.53

CANLI İZLE Antalyaspor Giresunspor - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Giresunspor'u konuk ettiği altı resmi maçın beşini kazanan Antalyaspor (1B), bu karşılaşmalarda toplam 12 gol sevinci yaşadı.

-Antalyaspor ile karşılaştığı ilk resmi karşılaşmayı evinde kazanan Giresunspor (Eylül 1977, 3. Lig), daha sonraki 10 randevuda galibiyet alamadı (3B 7M).

-Sezonun ilk yarısındaki maçta Giresunspor'u 2-1 mağlup eden Antalyaspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor.

-Evinde oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (5G 3B), kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini egale etmek istiyor (Nisan-Kasım 2010; 9 maç).

-Süper Lig'de oynadığı son üç maçı 2+ gol atarak kazanan Giresunspor, en üst ligdeki en uzun galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyor (Kasım-Aralık 1972).

-Süper Lig'deki son üç maçında gol yemeyen Antalyaspor (2G 1B), daha uzun bir gole kapama serisini en son Ekim-Kasım 2016 arasında yaşadı (4 maç).

-Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Giresunspor, kulüp tarihinde sadece bir kez üst üste iki dış saha galibiyeti aldı (Nisan-Mayıs 1976).

-Bu sezon Süper Lig'de Antalyaspor'dan (415 dakika) daha kısa süre skor dezavantajıyla oynayan tek takım Trabzonspor (261 dakika). Bu dönemde Giresunspor'dan (861 dakika) daha uzun süre mağlup durumda mücadele eden iki takım bulunuyor: Çaykur Rizespor (933 dakika) & Göztepe (984 dakika).

-Sezonun ilk yarısındaki maçta Giresunspor'a iki gol atan Antalyaspor orta sahası Fredy Ribeiro, Süper Lig'de daha sonra çıktığı 17 karşılaşmada sadece bir gol sevinci yaşadı.

-Süper Lig'de oynadıkları son üç maçta da gol katkısında bulunan Serginho (1 gol & 2 asist) ve Hamidou Traeore (1 gol & 2 asist), en üst lig kariyerlerinin en uzun serisini yaşıyor.