Antalyaspor - Sivasspor CANLI İZLE

Süper Lig 26. Hafta kapanış maçınca Antalyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Taraftar ise Antalyaspor – Sivasspor maçı karşılaşmasını şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. İşte Antalyaspor Sivasspor maçı canlı yayın bilgileri ve detayları…

Antalyaspor - Sivasspor CANLI İZLE

Süper Lig 26. Haftasından Antalyaspor evinde 3 haftadır yenilgi görmeyen Sivasspor’u ağırlıyor. Sivasspor ligde 49 puanla 4. Sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 12. Sırada ve 27 puanı bulunuyor.

Diğer yandan Türkiye’deki korona virüs salgını sebebiyle tüm maçlar seyircisiz oynanıyor. Taraftarlar ise Antalyaspor – Sivasspor maçının şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusuna cevap arıyor.

Peki Antalyaspor – Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Cevabı haberimizde…

Türkiye’deki korona virüs salgını sebebiyle maçlar seyircisiz oynanmasına karar verilmişken, Yabancı bir çok ligdeki maç yayınları şifresiz yayınlanma kararı alındı. Türkiye için yayıncı kuruluştan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Peki Antalyaspor – Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Antalyaspor – Sivasspor maçı saat 20.00’de başlayacak Hakem Özgür Yankaya2nın yönetecği Antalyaspor Sivasspor maçı bein sports 1 kanalında naklen yayınlanacak.

İlk 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Nazım, Celustka, Veysel, Kudryashov, Amilton, Fredy, Hakan, Podolski, Sinan, Jahovic

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Emre, Yatabare, Yasin