Antalyaspor – Sivasspor Canlı maç izle

Antalyaspor ile Sivasspor, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Antalyaspor – Sivasspor Canlı maç izle

Antalyaspor ile Sivasspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Antalya Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

Antalyaspor – Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Antalyaspor – Sivasspor maçı sakat ve cezalılar

Antalyaspor: Nuri Şahin (Cezalı), Hakan Özmert (Şüpheli), Gökdeniz Bayrakdar (Sakat)

Sivasspor: Sergiy Rybalka (Sakat)

Antalyaspor – Sivasspor maçı muhtemel 11’ler…

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Bünyamin Balcı, Naldo, Ersan Gülüm, Kudryashov, Doğukan Sinik, Hakan Özmert, Fredy, Amilton Gökdeniz, Orgill

Sivasspor: Ali Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Robin Yalçın, Tyler Boyd, Max Gradel, Yatabare

Antalyaspor – Sivasspor iddia oranları

Antalyaspor: 2.45

Beraberlik: 2.70

Sivasspor: 2.30

2,5 gol üstü: 2.20

2,5 gol altı: 1.38

Oyun İyi Sonuç Kötü

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Ankaragücü deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Maç boyunca çok fazla pozisyon buldular ama bir türlü aradıkları gol gelmedi. Daha iyi oynayan tarafın Antalyaspor olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Süper Lig’de son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Kırmızı Beyazlılar, bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da Nuri Şahin kart cezalısı.

Sivasspor Kaybetmiyor

Sivasspor’un yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk eden Sivasspor, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Milli maç arasından önceki hafta ise Göztepe deplasmanında 5-3 kazandılar. Süper Lig’de tam 8 maçtır mağlubiyet yaşamayan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu hafta Antalyaspor deplasmanında da kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.