Arsenal – Liverpool Canlı maç izle

Arsenal ile Liverpool, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Arsenal – Liverpool Canlı maç izle

Arsenal ile Liverpool İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Martin Atkinson düdük çalacak.

Arsenal –Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Arsenal –Liverpool maçı sakat ve cezalılar

Arsenal: David Luiz (Sakat), Granit Xhaka (Şüpheli), Emile Smith-Rowe (Şüpheli), Bukayo Saka (Şüpheli)

Liverpool: Jordan Henderson (Sakat), Joel Matip (Sakat), Virgil Van Dijk (Sakat), Divock Origi (Sakat), Joseph Gomez (Sakat), Caoimhin Kelleher (Sakat)

Arsenal –Liverpool maçı muhtemel 11’ler…

Arsenal: Bernd Leno, Gabriel, David Luiz, Cedric Soares, Hector Bellerin, Granit Xhaka, Dani Ceballos, Bukayo Saka, Willain, Odegaard, Aubameyang

Liverpool: Allison, Trent Arnold, Nathaniel Philipps, Ozan Kabak, Robertson, Wijnaldum, Curtis Jones, Thiago, Mane, Salah, Firmino

Arsenal –Liverpool iddia oranları

Arsenal: 2.50

Beraberlik: 3.10

Liverpool: 2.00

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Arsenal’da Hedef İlk 6

Arsenal, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. West Ham deplasmanında 3-0 geriye düşen Arsenal, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmasını bildi. Lacazette’nin 82. Dakikadaki golüyle 1 puanı kurtaran Arsenal, bir önceki hafta ise Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ı 2-1 ile geçmişti. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Mikel Arteta’nın öğrencileri, ilk 6 iddiasını devam ettiriyor.

Liverpool Moral Buldu

Liverpool, milli maç arasından önceki hafta Wolverhampton deplasmanında kazanarak moral buldu. Özellikle iç sahada tanınmayacak bir kimliğe bürünen Liverpool, Anfield’da üst üste 6 maçlık mağlubiyet serisi yakalamıştı. Wolverhampton’ı deplasmanda 1-0 ile geçerek puanını 46 yapan Klopp’un ekibi, Premier Lig’de ilk 6 iddiasını devam ettiriyor. Bu hafta Emirates’te Arsenal’a konuk olacak Liverpool’da Jordan Henderson, Van Dijk ve Joel Matip sakat.