CANLI İZLE Arsenal Wolverhampton

Premier Lig’de bu akşam Arsenal Wolverhampton maçı canlı izleniyor. S Sport Plus, S Sport 2 kanallarında yayınlanan Arsenal Wolverhampton mücadelesi, nefesleri kesiyor. Öte yandan ‘’Arsenal Wolverhampton maçı kaç kaç?’’ sorusu merak ediliyor…

CANLI İZLE Arsenal Wolverhampton

İngiltere Premier Lig’de kozlarını paylaşan Arsenal ile Wolverhampton arasında oynanan mücadele, Türk futbol severler tarafından da yakından takip ediliyor. Ev sahibi Arsenal, saha ve seyirci avantajını kullanarak Wolverhampton’ı yenmenin planlarını yapıyor. Konuk ekip Wolverhampton ise zorlu Arsenal deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

ARSENAL WOLVERHAMPTON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENİYOR?

Saat 22:45’te başlayan Arsenal Wolverhampton İngiltere Premier Lig mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Arsenal ile Wolverhampton arasındaki mücadele, Emirates Stadyumu’nda oynanıyor.

ARSENAL WOLVERHAMPTON MAÇI İÇİN TIKLAYIN

CANLI İZLE Arsenal Wolverhampton - Resim : 1

ARSENAL WOLVERHAMPTON MAÇI ÖNCESİ BİLGİLER…

Premier Lig’de Wolves’u ağırladığı son 10 maçın birini kaybeden Arsenal (5G 4B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (2020/21).

Premier Lig’de Arsenal’e konuk olduğu son maçı 2-1 kazanan Wolves, en son Eylül 1979’da üst üste iki ziyaretinden galibiyetle döndü.

Wolves ile karşılaştığı son 28 resmi maçta gol atan Arsenal, gol sevinci yaşayamadığı son karşılaşmayı Şubat 1979’da oynadı (0-1).

Premier Lig’de çıktığı son dört deplasmanı sadece bir gol yiyerek kazanan Wolves, en üst ligde en son Nisan 1980’de beş maçlık seri yaşadı.

Bu sezon Premier Lig’de Arsenal’in en golcü ismi olan Emile Smith Rowe (9 gol), kulüp tarihinde 21 yaşına basmadan önce bir sezonda 10+ gol atan ikinci oyuncu olmak istiyor (1998/99 Nicolas Anelka).

S SPORT PLUS FREKANS BİLGİLERİ

S Sport Plus, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internetten şifreli izlenebilmektedir.

S Sport 2, D Smart 79, Kablo TV 241, Tivibu 74, Turkcell TV+ 78, Vodafone TV 12 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.