CANLI İZLE Aston Villa Arsenal

İngiltere Premier Lig maçında Aston Villa ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Aston Villa Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Aston Villa Arsenal

İngiltere Premier Lig maçında Aston Villa ile Arsenal kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Aston Villa Arsenal maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Aston Villa Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Aston Villa Arsenal - Resim : 1

Aston Villa-Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 15:30'da başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Aston Villa-Arsenal canlı izle

İşte Aston Villa Arsenal maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Aston Villa-Arsenal sakat ve cezalılar

Aston Villa: Marvelous Nakamba ( Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Aston Villa-Arsenal iddia oranları

Aston Villa: 2.65

Beraberlik: 3.05

Arsenal: 1.99

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.78

CANLI İZLE Aston Villa Arsenal - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Arsenal'I konuk ettiği son iki lig maçını kazanan Aston Villa, 1979'dan bu yana üst üste 3+ iç saha galibiyeti alamıyor (4G).

-Arsenal'in Premier Lig tarihinde Aston Villa'dan (12) daha fazla deplasman galibiyeti aldığı tek rakibi West Ham (13).

-Deplasmanda oynadığı son dört Premier Lig maçını kazanan ve bu sezon daha önceki sekiz ziyaretinden çıkardığı galibiyet sayısını ikiye katlayan Arsenal (2G 1B 5M), Mayıs 2015'ten bu yana üst üste beş dış saha karşılaşmasını kayıpsız geçemiyor.

-Philippe Coutinho, Premier Lig kariyerinde hiçbir rakibinin filelerini Arsenal'den daha fazla havalandıramadı (4) ancak bu gollerin üçü dış saha karşılaşmalarında geldi.

-Arsenal forması giyen Bukayo Saka, Premier Lig'de oynadığı son dört deplasman maçında beş golde pay sahibi oldu (4 gol & 1 asist).