CANLI İZLE Aston Villa Tottenham

İngiltere Premier Lig maçında Aston Villa ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Aston Villa Tottenham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Aston Villa Tottenham

İngiltere Premier Lig maçında Aston Villa ile Tottenham kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Aston Villa Tottenham maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Aston Villa Tottenham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Aston Villa Tottenham - Resim : 1

ASTON VİLLA-TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ASTON VİLLA-TOTTENHAM CANLI İZLE

İşte Aston Villa Tottenham maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ASTON VİLLA-TOTTENHAM SAKAT VE CEZALILAR

Aston Villa: Marvelous Nakamba (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Tottenham: Ryan Sessegnon ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Oliver Skipp (Sakatlık - Kasığından Sakat), Japhet Tanganga ( Sakatlık - Diz Sakatlığı)

ASTON VİLLA-TOTTENHAM İDDİA ORANLARI

Aston Villa: 2.80

Beraberlik: 3.15

Tottenham: 2.04

2,5 gol üstü: 1.66

2,5 gol altı: 1.77

CANLI İZLE Aston Villa Tottenham - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Tottenham ile oynadığı son 20 Premier Lig maçının sadece ikisini kazanan Aston Villa (3B 15M), bu iki galibiyeti de deplasmanda aldı.

Aston Villa'ya konuk olduğu son altı Premier Lig maçında puan kaybetmeyen Tottenham, lig tarihinde üst üste yedi dış saha galibiyetini yine Villa'ya karşı aldı (1950-1956).

Son altı Premier Lig maçında 21 gol atan Tottenham (5G 1B), bu karşılaşmaların üçünde 4+ gol kaydetti (4-0 vs Leeds, 5-0 vs Everton & 5-1 vs Newcastle).

Aston Villa'ya konuk olduğu üç Premier Lig maçında da gol atan Harry Kane, Romelu Lukaku'nun (4) ardından bunu üst üste dört ziyaretinde başaran ikinci isim olmak istiyor.

Geçen sezonun başından bu yana gol attığı Premier Lig maçlarında en fazla mağlubiyet yaşayan oyuncu, Aston Villa forması giyen Ollie Watkins (8).