Barcelona - Valladolid Canlı maç izle

Barcelona ile Valladolid, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Barcelona - Valladolid Canlı maç izle

Barcelona ile Valladolid İspanya La Liga 29. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Santiago Jaime Latre düdük çalacak.

Barcelona - Valladolid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Barcelona - Valladolid maçı sakat ve cezalı oyuncular

Barcelona: Gerard Pique (Şüpheli), Philippe Coutinho (Sakat), Neto (Şüpheli), Ansu Fati (Sakat)

Valladolid: Kiko Olivas (Şüpheli), Michel (Sakat), Roberto Jimenez (Şüpheli), Fabian Orellana (Cezalı), Raul Garcia (Sakat), Pablo Hervias (Şüpheli), Shon Weissman (Şüpheli), Joaquin Fernandez (Sakat), Luis Perez (Sakat), Kike Perez (Sakat), Jota (Sakat), Marcos Andre (Şüpheli)

Barcelona - Valladolid maçı muhtemel 11’ler…

Barcelona: Ter Stegen, Sergino Dest, Lenglet, Mingueza, Alba, Frankie De Jong, Busquets, Pedri, Dembele, Messi, Griezmann

Valladolid: Jordi Masip, Javi Moyano, Javier Sanchez, Joaquin Fernandez, Nacho, Saidy Janko, lla, Sergi Guardiola, Oscar Plano

Barcelona - Valladolid iddia oranları

Barcelona: 1.06

Beraberlik: 6.50

Valladolid: 9.00

2,5 gol üstü: 1.20

2,5 gol altı: 2.90

Barcelona Çok Formda

İspanya La Liga’nın 28. Haftasında Real Sociedad engelini 6-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Barcelona, yenilmezlik serisini 18 maça çıkartırken, üst üste 5. Galibiyetiyle zirve yürüyüşünü sürdürdü. Liderin 4 puan gerisinde yer alan Barcelona’da, Messi 27 gole ulaşarak lige damga vururken, Ronald Koeman ve öğrencileri, La Liga’nın 2. Yarısında en iyi performans grafiğini ortaya koydu. Şampiyonluk hedefinde olan Barcelona’nın karşısında durmak çok zor.

Valladolid 4 Haftadır Kaybetmiyor

Valladolid, Milli ara öncesi İspanya La Liga’nın son 4 haftasından namağlup çıkmayı başardı ve 3 beraberlik, 1 galibiyet konuk ekibi düşme hattının 3 puan üzerinde tuttu. Son olarak evinde Sevilla’yı konuk eden Sergio Gonzalez ve öğrencileri, ilk yarıda Fabian Orellana’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçerken, galibiyeti son dakikada yediği golle kaçırdı. Sevilla karşısında 3 puan kaçsa da, ligin 4. Sırasındaki rakipten alınan 1 puan çok değerliydi. Sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Barccelona ile kritik bir sınav verecek olan Valladolid cephesinde hedef kaybetmemek.