Başakşehir - Gaziantep CANLI İZLE

Süper Lig 24. haftasında Başakşehir sahasında Gaziantep’i ağırlıyor. Kazanması halinde haftayı lider kapatacak olan Başakşehir’in, Gaziantep karşısındaki tek hedefi galibiyet.

Başakşehir - Gaziantep CANLI İZLE

Süper Lig’de Başakşehir, Gaziantep FK ile kozlarını paylaşıyor. 46 puanla 4. sırada yer alan Başakşehir sahadan 3 puanla ayrılması durumunda haftayı lider olarak kapatacak.

Ev shaibi takım Gaziantep’in ise Süper Lig’de 31 puanı bulunuyor ve 9.  sırada yer alıyor. Gaziantep’te hedef konuk ettiği Başakşehir karşısında galbiyet alarak üst sıralara yükselmek.

Futbolseverler ise Başakşehir Gaziantep maçının saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

Başakşehir Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fatih Terim Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan Başakşehir Gaziantep maçında hekem Zorbay küçük düdük çalacak. Başakşehir Gaziantep maçı Bein Sports 1 den naklen yayınlanacak.

Bein sports 1 şifresiz canlı

Digıturk üyeleri Başakşehir Gaziantep maçını Bein sports 1’den şifresiz olarak izleyebilecekler. Aynı zanmanda Başakşehir Gaziantep maçı beinconnect üzerinden Bein sports 1 kanalından izlenebilecek.

Muhtemel 11’ler

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Visca, Elia, Demba Ba, Gulbrandsen

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Tosca, Morais, Maxim, Sousa, Kenan Özer, Twumasi, Kayode, Muhammet Demir