Bayer Leverkusen – Schalke 04 Canlı izle

Bayer Leverkusen ile Schalke 04 Almanya Bundesliga 27. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:30’da başlayan müsabaka S SPORT PLUS kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Bayer Leverkusen – Schalke 04 Canlı izle

Bayer Leverkusen ile Schalke 04 Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Bayer Leverkusen – Schalke 04 maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30’da başlayan müsabaka S SPORT PLUS kanalından canlı olarak izlenebilir.

Bayer Leverkusen – Schalke 04 maçı sakat ve cezalılar

Bayer Leverkusen: Lars BenderLars Bender (Sakat), Julian Baumgartlinger (Sakat), Santiago Arias (Sakat), Daley Sinkgraven (Sakat), Timothy Fosu-Mensah (Sakat), Paulinho (Sakat)

Schalke 04: Steven Skrzybski (Sakat), Matija Nastasic (Sakat), Nabil Bentaleb (Sakat), Hamza Mendyl (Sakat), Kilian Ludewig (Sakat), Nassim Boujellab (Sakat), Levent Mercan (Sakat)

Bayer Leverkusen – Schalke 04 maçı muhtemel 11’ler…

Bayer Leverkusen: Niklas Lomb, Jonathan Tah, Dragovic, Daley Karim Bellarabi, Amiri, Aranguiz, Wendell, Kerem Demirbay, Tin Jedvaj, Patrik Schick, Leon Bailey

Schalke 04: Frederik Ronnow, Bastian Oczipka, Kolasinac, Omar Mascarell, Benjamin Stambouli, Timo Becker, Mustafi, Suat Serdar, Amine Harit, Ahmed Kutucu, Benito Raman

Bayer Leverkusen – Schalke 04 iddia oranları

Bayer Leverkusen: 1.18

Beraberlik: 4.75

Schalke 04: 6.50

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.30

Bayer Leverkusen Kötü Bir Hafta Geçirdi

Almanya Bundesliga’nın 26. Haftasında Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, hem savunma hem de hücum hattında kabus gibi bir 90 dakika geçirirken, Milli araya 3-0’lık mağlubiyetle gitti. Topa daha fazla sahip olsa da, rakip kaleye sadece 1 isabetli şut göndermeyi başaran Bayer Leverkusen, son 4 haftada 3. Mağlubiyetini aldı ve ligin 6. Sırasına kadar geriledi. Peter Bosz ve ekibi, son 6 haftada ise sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebildi. Üst sıralardan kopmak üzere olan ev sahibi, en alt sıradaki Schalke karşısında toparlanmak istiyor.

Schalke 04 Dipten Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’nın en alt sırasından kurtulmak umutlarıyla göreve Dimitrios Grammozis’i getiren Schalke 04, yeni hocasıyla önce Wolfsburg’a 5-0, ardından Mönchengladbach’a 3-0’lık skorlarla mağlup oldu ve son 8 haftaya girilirken, en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. 26 haftada 1 galibiyeti bulunan konuk ekip, Bundesliga’nın uzak ara en formsuz takımı. Hem savunma hem hücum performansıyla sınıfta kalan Schalke 04 cephesinde, ligde kalma umutları tükenmek üzere.