Bayern Münih – Union Berlin Canlı izle

Bayern Münih ile Union Berlin Almanya Bundesliga 28. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:30’da başlayan müsabaka S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Bayern Münih – Union Berlin Canlı izle

Bayern Münih ile Union Berlin Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Bayern Münih – Union Berlin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30’da başlayan müsabaka S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilir.

Bayern Münih – Union Berlin maçı sakat ve cezalılar

Bayern Münih: Douglas Costa (Sakat), Robert Lewandowski (Sakat), Serge Gnabry (Sakat), Corentin Tolisso (Sakat), Alphonso Davies (Cezalı)

Union Berlin: Anthony Ujah (Sakat), Sheraldo Becker (Sakat), Taiwo Awoniyi (Sakat), Leon Dajaku (Sakat)

Bayern Münih – Union Berlin maçı muhtemel 11’ler…

Bayern Münih : Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Niklas Süle, Bouna Sarr, Benjamin Pavard, Kingsley Coman, Leroy Sane, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Joshua Zirkzee, Thomas Müller

Union Berlin: Andreas Luthe, Robin Knoche, Christopher Trimmel, Florian Hübner, Marvin Friedrich, Julian Ryerson, Marius Bülter, Robert Andrich, Max Kruse, Marcus Ingvartsen, Cedric Teuchert

Bayern Münih – Union Berlin iddia oranları

Bayern Münih: 1.62

Beraberlik: 3.00

Union Berlin: 3.60

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 1.80

Bayern Münih Moralsiz

Almanya Bundesliga’nın 27. Haftasında harika bir galibiyet alan Bayern Münih, en golcü oyuncusu Robert Lewandowski’den yoksun çıktığı Leipzig deplasmanında Goretzka’nın golüyle zafere ulaşmayı başarırken, en yakın rakibi ile puan farkını 7’ye çıkardı. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atan ev sahibi, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde ise PSG’ye diş geçiremedi. 3-2’lik skorla ilk maçı kaybeden Hansi Flick ve ekibi, maç boyunca rakibinden daha net gol fırsatları yakalasa da, son vuruşlarda sorun yaşadı. Toparlanmak için tekrar kazanmaya ihtiyacı olan Münih, lige mağlubiyetle dönse de, iyi futbolunu sürdürüyor.

Union Berlin Avrupa Hedefinde

Union Berlin, Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken, 27 maçtan topladığı 39 puanla yoluna 7. Sıradan devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi hedefleri devam eden Urs Fischer ve ekibi, 9 galibiyet, 12 beraberlik, 6 mağlubiyetlik bir performans sergilerken, ligin iddialı takımlarından biri oldu. Son olarak evinde konuk ettiği Hertha Berlin ile 1-1 berabere kalan Union Berlin, son 7 haftada sadece Milli ara öncesi Frankfurt’a kaybetti ve iyi performans grafiğini sürdürdü.