Beşiktaş – Alanyaspor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Alanyaspor, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş – Alanyaspor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Alanyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Vodafone Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

Beşiktaş – Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Beşiktaş – Alanyaspor maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Cenk Tosun (Şüpheli), Vincent Aboubakar (Sakat), Dorukhan Toköz (Şüpheli), Ajdin Hasic (Sakat)

Alanyaspor: Efecan Karaca (Sakat), Steven Caulker (Sakat)

Beşiktaş – Alanyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welliton, N’Sakala, Atiba, Josef, Mensah, Larin, Ghezzal, Aboubakar

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Salih Uçan, Siopis, Ceyhun Gülselan, Berkan Kutlu, Davidson, Babacar

Beşiktaş – Alanyaspor iddia oranları

Beşiktaş: 1.58

Beraberlik: 3.30

Alanyaspor: 3.60

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Beşiktaş 8 Maç Sonra Kaybetti

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Son 2 maçında 5 puan kaybeden Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Süper Lig’de liderliğini sürdürmeye devam ediyor. En yakın takipçisi Fenerbahçe ile aralarında 2 puanlık fark var. Süper Lig’de 8 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, bu hafta Alanyaspor karşısında telafi peşinde. 

Alanyaspor Moralsiz

Alanyaspor’da moraller bozuk. Geçtiğiimiz hafta Gençlerbirliği’ni konuk eden Alanyaspor, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Rahat bir galibiyet almaları beklenirken Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybeden Akdeniz ekibi, Süper Lig’de son 2 maçından puan çıkartamadı. Üst üste yaşanan puan kayıpları ile Avrupa Ligi umutları zora giren Alanyaspor, bu hafta Beşiktaş deplasmanında sürpriz arayacak.