Beşiktaş – Ankaragücü Canlı maç izle

Beşiktaş ile Ankaragücü, Türkiye Süper Lig 35.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Beşiktaş, Türkiye Süper Ligi’nin son 8 haftasına lider olarak giriyor.

Beşiktaş – Ankaragücü Canlı maç izle

Beşiktaş ile Ankaragücü Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Türkiye Süper Ligi’nin son 8 haftasına en yakın rakibinden 1 maç eksikle, 4 puan farkla lider olarak giriyor.

Beşiktaş – Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Beşiktaş – Ankaragücü maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Cenk Tosun (Sakat), Vincent Aboubakar (Şüpheli), Ajdin Hasic (Sakat)

Ankaragücü: Endri Cekici (Cezalı), Ender Aygören (Sakat)

Beşiktaş – Ankaragücü maçı muhtemel 11’ler…

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welliton, N’Sakala, Atiba, Josef, Dorukhan, Nkoudou, Ghezzal, Larin

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Thiago Pinto, İbrahim Akdağ, Atakan Çankaya, Borven, Alper Potuk, Paintsil, Aliou Badji

Beşiktaş – Ankaragücü iddia oranları

Beşiktaş: 1.22

Beraberlik: 4.25

Ankaragücü: 5.75

2,5 gol üstü: 1.40

2,5 gol altı: 2.15

Beşiktaş Kazanmayı Bildi

Beşiktaş, Türkiye Süper Ligi’nin son 8 haftasına en yakın rakibinden 1 maç eksikle, 4 puan farkla lider olarak giriyor. Adım adım şampiyonluğa yürüyen siyah beyazlılar, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından kazanma alışkanlığını sürdürdü. Ligin iddialı takımlarından Alanyaspor’u 3-0 mağlup ettikten sonra, kümede kalmak isteyen Erzurumspor’u 4-2 mağlup eden Beşiktaş, Cenk Tosun’un sakatlığıyla golcülerini birer birer kaybederken, puan avantajını korudu. Son 2 haftada kalesinde önemli gol pozisyonları gören Beşiktaş, gol yollarında bireysel yetenekleriyle kazanırken, savunmada önemli açıklar veriyor.

Ankaragücü Karaman Yönetiminde Tehlikeli

Türkiye Süper Ligi’nin 33. Haftasında Gençlerbirliği derbisinden 2-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran Ankaragücü, Hikmet Karaman yönetiminde yükselişini sürdürürken, düşme hattı ile 3 puan farkını korudu. Son 7 haftada 5. Galibiyetini alan Ankaragücü, Beşiktaş deplasmanı öncesi performansının zirvesinde. Karaman yönetiminde 10 maça çıkan ve sadece 2 maç kaybeden Ankaragücü cephesinde küme düşme tehlikesi devam ederken, Başkent temsilcisini yeni hocasıyla mağlup etmek kolay değil. Konuk ekipte Börven ve Paintsil gol etkisiyle hem iç saha hem de deplasmanda tehlike arz ediyor.