Beşiktaş – Çaykur Rizespor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, Türkiye Süper Lig 17.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş – Çaykur Rizespor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Vodafone Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. 

4 maçlık galibiyet serisi 

Süper Lig'de 2,5 yıla yakın bir süre sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, son 4 maçını kazandı. Ligin 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, bu yenilginin ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0, MKE Ankaragücü'nü 1-0, Demir Grup Sivasspor'u 3-0 ve Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 yendi.

Evinde 5 maçlık galibiyet serisi bulunuyor

Siyah-beyazlı ekip, evindeki son 5 karşılaşmada rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. Sezonun ilk iç saha mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan, ardından Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilen Beşiktaş, evindeki son 5 maçta Yeni Malatyaspor'u 1-0, Medipol Başakşehir'i 3-2, Kasımpaşa'yı 3-0, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0 ve Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yendi.

Son 4 karşılaşmada gol yemedi

Beşiktaş, üst üste galibiyet aldığı son 4 maçta ayrıca gol yemedi. Ligin 12. haftasına kadar 19 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, sonraki 4 karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Adem Ljajic (Şüpheli), Gökhan Töre (Şüpheli), Vincent Aboubakar (Şüpheli)

Çaykur Rizespor: Loic Remy (Sakat), Yasin Pehlivan (Cezalı), Fernando Boldrin (Şüpheli)

Beşiktaş – Çaykur Rizespor iddia oranları

Beşiktaş: 1.38

Beraberlik: 4.00

Çaykur Rizespor: 4.60

2,5 gol üstü: 1.38

2,5 gol altı: 2.30