CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe

Süper Lig 18. haftasında Beşiktaş ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Beşiktaş Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Göztepe, Vodafone Park Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Beşiktaş Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Beşiktaş ile Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Beşiktaş Göztepe maçı canlı izleyebileceğiniz link...

 CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 1

Beşiktaş Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 2

Beşiktaş Göztepe canlı izle

İşte Beşiktaş Göztepe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 3

Beşiktaş Göztepe maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Fabrice N'Sakala (Diğer), Josef De Souza (Şüpheli), Alex Teixeira (Sakat), Necip Uysal (Sakat), Mert Günok (Sakat), Gökhan Töre (Sakat), Georges-Kevin N'Koudou (Sakat)

Göztepe: Marko Mihojevic (Sakat), Lourency (Cezalı)

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 4

Beşiktaş Göztepe maçı iddia oranları

Beşiktaş: 1.40

Beraberlik: 3.75

Göztepe: 4.50

2,5 gol üstü: 1.43

2,5 gol altı: 2.10

 

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 5

İLK 11’LER

BEŞİKTAŞ: Ersin; Rosier, Vida, Montero, Rıdvan; Josef, Pjanic, Oğuzhan; Ghezzal, Larin, Batshuayi.

GÖZTEPE: İrfan Can; Dino, Atınç, Atakan; Berkan, Kerim, Nwobodo, Soner; Halil, Tijanic, Ndiaye.

 CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 6

OLUMLU REFERANS

Yalçın'ın Kasımpaşa beraberliği sonrasında istifa etmesiyle geçici olarak göreve getirilen U19 Teknik Direktörü Önder Karaveli, iki maçta 4 puan alarak başarılı bir grafik çizdi. 4-2 kazanılan Kayserispor maçının ardından Kadıköy'de F.Bahçe'den alınan 1 puan, Karaveli'nin hanesine olumlu bir referans olarak yansıdı. U19 Takımı'nın hocasıyla iki maçta 4 puan alan Beşiktaş, İzmir temsilcisini de mağlup ederek yoluna hem kayıpsız devam etmek hem de Karaveli'yi güveni perçinlemek istiyor.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 7

LARIN VE GHEZZAL SARI KART SINIRINDA

Siyah-Beyazlı ekipte Göztepe maçı öncesi Larin ile Ghezzal sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan iki yıldız futbolcu bugünkü karşılaşmada da aynı durumu yaşadığı takdirde, haftaya Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 8

55

Beşiktaş ile Göztepe ligde 55. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 54 maçtan 28'ini Beşiktaş, 10'unu Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da Beşiktaş'ın, Göztepe'ye 88-50 üstünlüğü bulunuyor.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 10

10'DA 6 GALİBİYET

İKİ takım arasında oynanan son 10 maçta Beşiktaş rakibini 6 kez mağlup etti. Bu maçlarda Göztepe 3 kez kazanırken, 1 maç berabere bitti. Siyah-beyazlı takım son 10 karşılaşmada 26 gol atarken, İzmir ekibi ise fileleri 13 kez havalandırdı.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 11

BEŞİKTAŞ'TA 3 SAKAT

Beşiktaş'ta Göztepe maçı öncesi Necip Uysal, Mert Günok ve Georges-Kevin N'Koudou sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Mert Günok ameliyat masasına yatarken, N'Koudou'da bağ yaralanması, Necip Uysal'da da diz iç yan bağında ödem ve kısmi yırtık tespit edilmişti.

CANLI İZLE Beşiktaş Göztepe - Resim : 12

İSTANBUL'DA KARTAL FARKI

Beşİktaş ile Göztepe, İstanbul'da 28. kez karşılaşacak. Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 27 lig maçında Beşiktaş 17, Göztepe 3 galibiyet aldı, 7 müsabaka da berabere bitti. Siyah- beyazlıların 52 golüne, sarı-kırmızılılar 23 golle yanıt verdi.(Fotomaç)