Beşiktaş - Konyaspor CANLI İZLE

Beşiktaş ile Konyaspor, Süper Lig'in 29. haftasında Vodafone Park’ta karşı karşıya geliyor. Saat 21:00'da başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş - Konyaspor CANLI İZLE

Beşiktaş ile Konyaspor, Süper Lig'in 29. haftasında Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 21:00'da başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından naklen yayınlanıyor.

Konyaspor'u konuk ettiği son dört Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, rakibini Şubat 1993'ten bu yana üst üste beş iç saha karşılaşmasında mağlup edemiyor.

Konyaspor, rakibini en son Mayıs 2016'da mağlup edebilmişti.

Süper Lig'de 28 hafta sonunda Beşiktaş’ın 47, Konyaspor'un ise 27 puanı bulunuyor.

Beşiktaş’ın ligde 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgisi bulunuyor. Konyaspor’un ise ligde 5 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 yenilgisi bulunmakta. 

İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rıdvan, Ruiz, Vida, Gökhan, Elneny, Atiba, Diaby, Lens, N'Koudou, Burak

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Selim, Uğur, Alper, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Milosevic, Hadziahmetovic, Bajic

Maçtan dakikalar

52 GOL! Kaleciyle karşı karşıya kalan Lens Ertuğrul'un üzerinden şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Beşiktaş farkı 3'e çıkardı.

45+2 Ceza sahası içerisinde topla buluşan Diaby, rakibinden sıyrıldıktan sonra düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

40' GOL! Burak attı Beşiktaş 1-0 öne geçti.

13' Konyaspor'da Hadziahmetovic, Lens'e yaptığı faulün ardından önce sarı kart gördü VAR incelemesi sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.