Beşiktaş – Trabzonspor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Trabzonspor, Türkiye Süper Lig 22.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş – Trabzonspor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Vodafone Park Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Beşiktaş – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Beşiktaş – Trabzonspor maçı muhtemel 11

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu- Rosier, Vida, Welinton(Montero), Rıdvan Yılmaz, Josef, Ghezzal, Atiba, Mensah, Larin, Aboubakar.

Beşiktaş – Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Gökhan Töre (Sakat)

Trabzonspor: Kamil Ahmet Çörekçi (Cezalı), Anders Trondsen (Şüpheli), Abdulkadir Parmak (Sakat), Abdülkadir Ömür (Sakat), Stiven Plaza (Diğer)

Beşiktaş – Trabzonspor iddia oranları

Beşiktaş 1.67

Beraberlik: 3.25

Trabzonspor: 3.30

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Siyah beyazlılar galibiyet serisine devam etmek istiyor

Beşiktaş Trabzonspor'u da yenerek hem liderliği hem de galibiyet serisini devam ettirmek amacında. Ligin 8’inci haftasına kadar kötü bir gidişe sahip olan siyah-beyazlılar, 9’uncu haftadaki Medipol Başakşehir galibiyetiyle müthiş bir çıkış yakaladı. Son 13 maçta; 11 galibiyet alan Sergen Yalçın'ın öğrencileri, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle geçirdiği bu dönemde 34 puan topladı. Ligdeki son mağlubiyetini 12’nci haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a karşı yaşayan Beşiktaş, son 8 maçtır da mağlup olmuyor. Trabzonspor maçına kadar geçen 8 haftada; 7 galibiyet, 1 beraberlik alan siyah beyazlılar, son 4 karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisi yakaladı.

Gökhan Töre dışında eksik yok, Tyler Boyd kadroda

Beşiktaş, Trabzonspor karşılaşmasına 1 futbolcu haricinde tam kadro hazırlanıyor. Siyah-beyazlılarda yeni iyileşen ve 3 maçtır sonradan oyuna giren Gökhan Töre; talihsizlik yaşayarak, yeniden sakatlandı. 2 gün önce yapılan idmanda sol ayak bileğinde aldığı darbe sonucu yırtık oluşan Töre, 10-15 gün arası takımdan uzak kalacak.

2’nci devrenin başlamasıyla değişen kurallara göre, yabancı sınırı 16'ya çıkartılmış ve maç kadrosuna 14 futbolcunun yazılmasının önü açılmıştı. Değişen bu kural sayesinde ilk devre sözleşmesi dondurulan Tyler Boyd, yeniden A Takım kadrosuna alındı. Amerikalı futbolcunun büyük ihtimalle Trabzonspor maçının kadrosuna alınması bekleniyor. Henüz transfer yapmayan siyah-beyazlılarda Boyd ile beraber yabancı sayısı 15’e çıkarken, 1 yabancı Trabzonspor maç kadrosunun dışında kalacak. Son iki haftada Hasic’i kadro dışı bırakan ve yanına sırayla N’Sakala ile Montero’yu koyan Yalçın’ın, kimi dışarı yazacağı bu akşam yapılacak idmandan sonra belli olacak.

Sarı kart sınırında 3 futbolcu

Siyah beyazlılarda Vida, Mensah ve Ghezzal 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunuyor. 3 futbolcu, Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda, 23’üncü haftada deplasmanda oynanacak Fraport TAV Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecekler.