CANLI İZLE Bochum Greuther Fürth

Almanya Bundesliga maçında Bochum ile Greuther Fürth karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Bochum Greuther Fürth maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Bochum Greuther Fürth

Almanya Bundesliga maçında Bochum ile Greuther Fürth kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Bochum Greuther Fürth maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bochum-Greuther Fürth maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Bochum-Greuther Fürth canlı izle

İşte Bochum Greuther Fürth maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Bochum-Greuther Fürth sakat ve cezalılar

Bochum: Jürgen Locadia (Sakatlık - Sırtından Sakat), Simon Zoller (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Robert Tesche (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Greuther Fürth: Robin Kehr (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Marius Funk (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Bochum-Greuther Fürth iddia oranları

Bochum: 1.63

Beraberlik: 3.10

Greuther Fürth: 3.70

2,5 gol üstü: 1.78

2,5 gol altı: 1.64

CANLI İZLE Bochum Greuther Fürth - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Fürth ile karşılaştığı son iki resmi maçı kazanan Bochum, rakibi karşısında ilk kez üç karşılaşmalık seri yakalamayı hedefliyor.

-Bochum’un resmi maçlarda en az beş kez ağırladığı takımlar arasında en düşük galibiyet yüzdesinde kaldığı rakibi Fürth (%21; 3G 6B 5M).

-Bu sezon Bundesliga deplasmanlarında 1 puan toplayan Fürth, 12'nci maçlar itibarıyla üç puanlı sistemde sadece 2016/17 sezonundaki Darmstadt’dan daha fazla puan kazandı (0).

-Fürth, Bundesliga deplasmanlarında 12'nci maçlar itibarıyla 1986/87 sezonundan bu yana (44; Düsseldorf) en fazla gol yiyen takım oldu (44).

-Fürth Teknik Direktörü Stefan Leitl’ın kariyerinde en fazla mağlubiyet aldığı rakibi Bochum (2G 1B 6M).