Borussia Dortmund – E.Frankfurt Canlı izle

Borussia Dortmund ile E.Frankfurt Almanya Bundesliga 27. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Borussia Dortmund – E.Frankfurt Canlı izle

Borussia Dortmund ile E.Frankfurt Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Borussia Dortmund – E.Frankfurt maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Borussia Dortmund – E.Frankfurt maçı sakat ve cezalılar

Borussia Dortmund: Marcel Schmelzer (Sakat), Axel Witsel (Sakat), Jadon Sancho (Sakat), Dan-Axel Zagadou (Sakat)

E.Frankfurt: Makoto Hasebe (Cezalı), Martin Hinteregger (Sakat), Almamy Toure (Sakat), Ragnar Ache (Sakat)

Borussia Dortmund – E.Frankfurt maçı sakat muhtemel 11’ler…

Borussia Dortmund: Marwin Hitz, Nico Schulz, Thomas Meunier, Mats Hummels, Jude Bellingham, Mahmoud Dahoud, Emre Can, Marco Reus, Julian Brandt, Erling Haaland, Jadon Sancho

E.Frankfurt: Kevin Trapp, Erik Durm, Evan N’Dicka, Lucas Melo, David Abraham, Sebastian Rode, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Andre Silva, Filip Kostic, Amin Younes

Borussia Dortmund – E.Frankfurt iddia oranları

Borussia Dortmund: 1.62

Beraberlik: 3.60

E.Frankfurt: 3.20

2,5 gol üstü: 1.28

2,5 gol altı: 2.50

Dortmund Haaland’ın Golleriyle Yıkılmadı

Almanya Bundesliga’nın ilk 26 haftasından 13 galibiyet, 4 beraberlikle 43 puan toplamayı başaran Dortmund, Milli araya 5. Sırada gitti. Sezon içerisinde yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından toparlanmakta zorlanan ev sahibi, son olarak Köln deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Haaland’ın golleri Dortmund’u puan kaybından kurtarmayı başaramazken, ev sahibi son 6 haftada sadece lider Bayern Münih’e kaybetti. Haaland ve Reus’un yükselen performansı, Dortmund’u ligin en golcü takımlarından biri haline getirdi.

Frankfurt Golcülerine Güveniyor

Andre Silva ve Kostic, Frankfurt’u bir kez daha galibiyete taşıdı. Union Berlin karşısında 5-2’lik skorla galibiyete uzanan ve 4. Sıradaki yerini korumayı başaran konuk ekipte, Silva ve Kostic 41 gole doğrudan katkı sağlarken, Frankfurt lider Münih ile birlikte ligin en az maç kaybeden takımlarından biri oldu. 26 haftada 3 kez mağlup olan Adi Hütter ve öğrencileri, son 15 haftada sadece lidere boyun eğdi. Dortmund deplasmanına çok formda çıkacak olan Frankfurt, rakibi gibi 27. Haftada golcülerine güveniyor.