Brighton – Everton Canlı maç izle

Brighton ile Everton, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:15’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Brighton – Everton Canlı maç izle

Brighton ile Everton İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Darren England düdük çalacak.

Brighton –Everton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:15’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak izlenebilir.

Brighton –Everton maçı sakat ve cezalılar

Brighton: Dan Burn (Şüpheli), Adam Webster (Şüpheli), Solomon March (Sakat), Percy Tau (Şüpheli), Florin Andone (Şüpheli), Aaron Connolly (Şüpheli), Tariq Lamptey (Sakat)

Everton: Fabian Delph (Sakat), Allan (Şüpheli), Abdoulaye Doucoure (Sakat), Bernard Anicio (Sakat), Jordan Pickford (Şüpheli), Andre Gomes (Şüpheli), Alex Iwobi (Şüpheli)

Brighton –Everton maçı muhtemel 11’ler…

Brighton: Mat Ryan, Joel Veltman, Ben White, Lewis Dunk, Dan Burn, Bissouma, Aaron Connoly, Pascal Grob, Dale Stephens, Trossard, Maupay

Everton: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, James Rodriguez, Sigurdsson, Richarlison, Calvert Lewin

Brighton –Everton iddia oranları

Brighton: 1.95

Beraberlik: 2.95

Everton: 2.80

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.60

Brighton Sürpriz Yapamadı

Brighton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Manchester United deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Graham Potter’ın öğrencileri, kümede kalma savaşı veriyor. Şimdilik düşme hattının 6 puan önündeler ama hala küme düşme ihtimalleri bulunuyor. Maç öncesinde Brighton’da Tariq Lamptey ve Solomon March’ın sakatlıkları bulunuyor.

Everton Puan Kaybetti

Everton, geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. Goodison Park’ta konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Carlo Ancelotti’nin ekibi, son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Chelea, Burnley ve Crystal Palace maçlarından sadece 1 puan alabilen Everton, ilk 6 iddiasını iyice zora soktu. Bu hafta Everton’da Fabian Delph ve Doucoure’nin sakatlığı bulunuyor.