Burnley - Tottenham Canlı İzle

Burnley ile Tottenham, İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'da başlayan müsabaka S Sport kanalında şifresiz ve canlı olarak yayınlanıyor.

Burnley - Tottenham Canlı İzle

Burnley ile Tottenham İngiltere Premier Lig 7. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Michael Oliver düdük çalacak.

Burnley - Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23.00'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Burnley - Tottenham maç öncesi istatistikler

Burnley: Burnley takımı West Bromwich deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Sean Dyche ve öğrencileri adına bu beraberlik aynı zamanda bu sezon Premier Lig’de alınan ilk puan idi. Premier Lig’de ilk 3 maçtan mağlubiyet ile ayrılan Burnley, ilk puanını geçtiğimiz hafta West Bromwich deplasmanında aldı.

Tottenham: İç sahada oynadığı 3 maçta da puan kaybeden Tottenham, geçtiğimiz hafta West Ham ile 3-3 berabere kaldı. Üstelik 3-0 öne geçtikleri maçta 1 puana razı oldular. Son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan takım 2 maçtan ise galibiyet ile ayrıldı. Bu sezon dış sahada Southampton’ı 5-2, Manchester United’ı ise 6-1 ile geçtiler. 

Burnley - Tottenham maçı muhtemel 11

Burnley: Nick Pope, Erik Pieters, Kevin Long, Phil Bardsley, Charlie Taylor, Tarkowski, Westwood, Brownhill, McNeil, Jay Rodriguez, Chris Wood

Tottenham: Lloris, Matt Doherty, Alderweireld, Davinson Sanchez, Reguilon, Hojbjerg, Harry Winks, Lucas Moura, Bergwijn, Son, Harry Kane

Burnley - Tottenham maçı sakat ve cezalı oyuncular

Burnley: Jack Cork (Sakat), Phil Bardsley (Sakat), Erik Pieters (Şüpheli), Bailey Peacock-Farrel (Sakat)

Tottenham: Eric Dier (Sakat), Giovani Lo Celso (Şüpheli), Japhet Tanganga (Sakat)

Burnley - Tottenham iddia oranları

Burnley: 4.60

Beraberlik: 3.75

Tottenham: 1.42

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.95