CANLI İZLE C. Palace Arsenal

Türkiye Süper Lig 31. haftasında C. Palace ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. C. Palace Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE C. Palace Arsenal

Türkiye Süper Lig 31. haftasında C. Palace ile Arsenal kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? C. Palace Arsenal maçında hakemi Paul Tierney düdük çalıyor. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. C. Palace Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE C. Palace Arsenal - Resim : 1

C. PALACE-ARSENAL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

C. PALACE-ARSENAL CANLI İZLE

İşte C. Palace Arsenal maçı canlı izleyebileceğiniz link.

C. Palace-Arsenal sakat ve cezalılar

C. Palace: James McArthur (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Wilfried Zaha (Şüpheli), Nathan Ferguson (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Michael Olise (Şüpheli)

Arsenal: Aaron Ramsdale (Sakatlık - Kalçasından Sakat)

C. Palace-Arsenal iddia oranları

C. Palace: 3.35

Beraberlik: 3.00

Arsenal: 1.76

2,5 gol üstü: 1.93

2,5 gol altı: 1.54

CANLI İZLE C. Palace Arsenal - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Crystal Palace'a konuk olduğu son 16 lig maçının sadece birini kaybeden Arsenal (8G 7B), bu yenilgiyi Nisan 2017'de oynanan bir pazartesi karşılaşmasında aldı (0-3).

Pazartesi oynadığı son 15 Premier Lig maçının sadece birini kazanan Crystal Palace (6B 8M), tek galibiyetini Şubat 2021'de Brighton'ı 2-1 yenerek aldı.

Premier Lig'de oynadığı son 17 Londra derbisinin sadece birini kazanan Crystal Palace (8B 8M), tek galibiyetini bu sezon Tottenham'ı yenerek aldı (3-0).

Deplasmanda çıktığı son beş Premier Lig maçında puan kaybetmeyen Arsenal, dış sahada daha uzun bir galibiyet serisini en son Mart-Eylül 2013 arasında yakaladı (8G).

Michael Olise (8 asist), Wilfried Zaha'dan (2016/17'de 9) bu yana Crystal Palace formasıyla bir sezonda en fazla resmi maç asisti yapan oyuncu konumunda.