Cadiz - Valencia Canlı maç izle

Cadiz ile Valencia, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:30’da başlayan müsabaka SMART SPOR kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Cadiz - Valencia Canlı maç izle

Cadiz ile Valencia İspanya La Liga 29.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem David Medie Jimenez düdük çalacak.

Cadiz - Valencia maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30’da başlayan müsabaka SMART SPOR kanalından canlı olarak izlenebilir.

Cadiz - Valencia maçı sakat ve cezalı oyuncular

Cadiz: Antony Lozano (Şüpheli), Luismi Quezada (Sakat)

Valencia: Eliaquim Mangala (Şüpheli), Jasper Cillessen (Sakat), Cristiano Piccini (Şüpheli)

Cadiz - Valencia maçı muhtemel 11’ler…

Cadiz: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Juan Cala, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Valencia: Domenech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Guillamon, Jose Gaya, Carlos Soler, Uros Racic, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro, Maxi Gomez

Cadiz - Valencia iddia oranları

Cadiz: 2.70

Beraberlik: 2.80

Valencia: 2.05

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Cadiz İçin Tehlike Çanları

Cadiz için tehlike çanları çalmaya başladı gibi. La Liga’da düşme hattının 6 puan üzerindeler ama ligin bitimine daha 9 hafta var. Milli maç arasından önceki hafta Villarreal’e deplasmanda 2-1 kaybettiler. La Liga’da son 10 maçta sadece Eibar karşısında kazanabilen Alvaro Cervera’nın öğrencileri, bu hafta Valencia’yı konuk edecek. Valencia karşısında Cadiz’de Luismi Quezada’nın sakatlığı bulunuyor.

Valencia’dan 3 Puan

Valencia, milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da konuk ettikleri Granada’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da üst üste 3. İç saha galibiyetini alamyı başaran Javi Gracia’nın öğrencileri, düşme hattı ile aradaki puan farkını iyice açtı diyebiliriz. Düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta Cadiz ile karşılaşacak Valencia’da kaleci Cillessen’in sakatlığı sürüyor.