CANLI İZLE Çaykur Rizespor Beşiktaş

Süper Lig 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Çaykur Rizespor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Çaykur Rizespor Beşiktaş

Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Çaykur Rizespor ile Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link...

 CANLI İZLE Çaykur Rizespor Beşiktaş - Resim : 1

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Çaykur Rizespor Beşiktaş canlı izle

İşte Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Çaykur Rizespor Beşiktaş - Resim : 2

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Çaykur Rizespor: Yannick Bolasie (Diğer), Loic Remy (Diğer)

Beşiktaş: Can Bozdoğan (Sakat), Serdar Saatçı (Sakat), Mehmet Topal (Sakat), Miralem Pjanic (Sakat), Kenan Karaman (Sakat), Cyle Larin (Sakat), Georges-Kevin N'Koudou (Sakat), Mert Günok (Sakat), Fabrice N'Sakala  (Diğer), Rachid Ghezzal  (Cezalı), Atiba Hutchinson (Sakat), Alex Teixeira (Sakat)

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı iddia oranları

Çaykur Rizespor: 2.65

Beraberlik: 3.05

Beşiktaş: 1.99

2,5 gol üstü: 1.63

2,5 gol altı: 1.79

 

BEŞİKTAŞ MAÇA 11 EKSİKLE ÇIKACAK!

Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan teknik sorumlu Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe, karşılaşmada takımın başında yer alamayacak. Siyah-beyazlı ekipte bu iki ismin yokluğunda karşılaşmada futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta takımın başında bulunacak.

Hastalıkları nedeniyle Necip Uysal, Serdar Saatçı, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ile Oğuzhan Özyakup'u Katar'a götüremeyen Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Mehmet Topal da test sonuçlarının pozitif olması nedeniyle Katar'dan İstanbul'a dönmek zorunda kalmıştı.

Beşiktaş'ta Fraport TAV Antalyaspor maçı sonrası 5 futbolcunun daha Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

Ligin ilk yarısındaki 19 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alan Beşiktaş 28 puan topladı. Sahasında son dönemde başarılı sonuçlar alan Çaykur Rizespor ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgiyle 17 puana ulaştı.

DEPLASMANDA 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda çıktığı 9 deplasman maçından sadece birini kazanabildi.

Dış sahadaki 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlı ekip, rakiplerine de 5 kez mağlup oldu.

Deplasmanda sadece 6 puan alabilen Beşiktaş, dış sahadaki son 7 karşılaşmayı ise kazanamadı.

Bu sezon 18 Eylül 2021'de Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş, sonraki dış saha maçlarında Altay'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 3-2, Atakaş Hatayspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 ve İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 yenildi. Beşiktaş, söz konusu dönemde Fenerbahçe ile 2-2 ve Kasımpaşa ile de 1-1 berabere kaldı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan, Selim, Holmen, Cemali, Fabricio, Djokovic, Boldrin, Boyd, Umar, Pohanpalo

Beşiktaş: Ersi, Wliton, Vida, Montero, Rosier, Josef, Necip, Umut, Emirhan İlkhan, Batshuayi, Güven