Chelsea - Sevilla CANLI İZLE

Chelsea ile Sevilla, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka bein Sports 4 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Chelsea - Sevilla CANLI İZLE

Chelsea ile Sevilla, Şampiyonlar Ligi GRUP 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangış yapmak için sahaya çıkacağı maçta hakem Davide Massa düdük çalacak.

Chelsea - Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'da başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Chelsea - Sevilla maçı öncesi istatistikler

Chelsea: İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea, geçtiğimiz sezonu iyi geçirmese de Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı. İngiliz kulüplerinin ilk dört sırasının Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt katılması nedeniyle eleme oynamayan Chelsea, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Özellikle forvet hattını güçlendiren Chelsea, Timo Werner ile hedefine ulaşmak istiyor.

Sevilla: UEFA Avrupa Ligi'nin tapusunu elinde bulunduran Sevilla'nın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefi en az yarı final. İspanyol ekibi, yıllardır UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kazanma başarısı gösterse de takımdan artık Şampiyonlar Ligi'nde başarı bekleniyor.

Chelsea - Sevilla iddia oranları

Chelsea: 1,65
Beraberlik: 3,50
Sevilla: 3,50
2,5 gol üstü: 1,52
2,5 gol altı: 2,00