Chelsea – West Bromwich Canlı maç izle

Chelsea ile West Bromwich, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Chelsea – West Bromwich Canlı maç izle

Chelsea ile West Bromwich İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem David Coote düdük çalacak.

Chelsea –West Bromwich maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Chelsea –West Bromwich maçı sakat ve cezalılar

Chelsea: N'Golo Kante (Sakat), Callum Hudson-Odoi (Şüpheli)

West Bromwich: Kieran Gibbs (Şüpheli), Conor Gallagher (Diğer)

Chelsea –West Bromwich maçı muhtemel 11’ler…

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Pulusic, Mason Mount, Abraham, Timo Werner

West Bromwich: Sam Johnstone, O’Shea, Furlong, Kyle Bartley, Conor Townsend, Jake Livermore, Okay Yokuşlu, Matt Phillips, Matheus Pereira, Karlan Grant, Diagne

Chelsea –West Bromwich iddia oranları

Chelsea: 1.15

Beraberlik: 4.60

West Bromwich: 8.00

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Chelsea 10 Maçtır Kaybetmiyor

Chelsea’de moraller yerinde. Premier Lig’de haftalardır mağlubiyet yüzü görmüyorlar. Milli maç arasından önceki hafta Leeds United ile golsüz berabere kalmışlardı. Bu sonuç ile Premier Lig’de tam 10 maçtır kaybetmeyen bir Chelsea var. Tuchel’in göreve gelişiyle daha derli toplu bir takım haline geldiler. Özellikle savunma sorununu da şimdilik çözdüler diyebiliriz. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta da Chelsea’nin kalesini gole kapattığını belirtelim.

West Bromwich Düşme Hattında

West  Bromwich’de işler yolunda gitmiyor. Milli maç arasından önceki hafta Crystal Palace’a deplasmanda 1-0 mağlup oldular. Bu sezon düşme adayları arasında gösterilen West Bromwich, son haftalarda gol dahi atamamaya başladı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta gol bulamadılar. Sam Allardayce yönetiminde kalan 9 haftada West Bromwich’e en az 5 galibiyet şart. Bununda zor bir ihtimal olduğunu belirtmek gerek.