Crystal Palace – Chelsea Canlı maç izle

Crystal Palace ile Chelsea , İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Crystal Palace – Chelsea  Canlı maç izle

Crystal Palace ile Chelsea  İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Michael Oliver düdük çalacak.

Crystal Palace –Chelsea  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Crystal Palace –Chelsea  maçı sakat ve cezalılar

Crystal Palace: James Tomkins (Sakat), Mamadou Sakho (Sakat), Nathaniel Clyne (Şüpheli), James McArthur (Şüpheli), James McCarthy (Şüpheli), Michy Batshuayi (Diğer Nathan Ferguson (Şüpheli)

Chelsea: Thiago Silva (Cezalı)

Crystal Palace –Chelsea  maçı muhtemel 11’ler…

Crystal Palace: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, James Tomkins, Tyrick Mitchell, Milivojevic, McArthur, Townsend, Mateta, Eze, Benteke

Chelsea : Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Hudson Odoi, Mason Mount, Abraham, Timo Werner

Crystal Palace –Chelsea  iddia oranları

Crystal Palace: 4.75

Beraberlik: 3.40

Chelsea : 1.40

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

Goodison Park’ta 1 Puan

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Goodison Park’tan puan ile dönmeyi başardı. Everton karşısında geriye düştüler ama Batshuayi’nin son dakikalardaki golü, maçın skorunu tahin etti. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta tek mağlubiyetini Tottenham deplasmanında aldı. Selhurst Park’ta ise son 3 maçtan 5 puan çıkarttılar ve kalelerinde gol görmediler.

Chelsea Mağlup Oldu

Chelsea, uzun bir aradan sonra Premier Lig’de mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de West Bromwich karşısında rahat kazanmaları beklenirken, rakibine 5-2 kaybettiler. Tuchel yönetiminde Premier Lig’de ilk mağlubiyetini alan Chelsea, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak moral buldu. Porto’yu ilk maçta 2-0 mağlup ettiler ve yarı final için çok büyük bir avantaj yakaladılar. Premier Lig’de ilk 4 yarışını sürdüren Chelsea’nin bugün kazanması gereken bir maç. Maç öncesinde Chelsea’de Thiago Silva kart cezalısı.