Denizlispor – Kasımpaşa Canlı maç izle

Denizlispor ile Kasımpaşa, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Denizlispor – Kasımpaşa Canlı maç izle

Denizlispor ile Kasımpaşa Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Alper Ulusoy düdük çalacak.

Denizlispor – Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Denizlispor – Kasımpaşa maçı sakat ve cezalılar

Denizlispor: Özgür Çek (Sakat), Recep Niyaz (Şüpheli), Ahmed Yasin (Sakat), Hüseyin Altıntaş (Şüpheli), Ayman Ben Mohamed (Sakat)

Kasımpaşa: Bengali Koita (Şüpheli), Yusuf Erdoğan (Sakat), Aytaç Kara (Diğer), Julian Jeanvier (Sakat), Armin Hodzic (Sakat)

Denizlispor – Kasımpaşa maçı muhtemel 11’ler…

Denizlispor: Pantilimon, Miguel Lopes, Oğuz Yılmaz, Muhammet Özkal, Miguel Lopes, Ahmed Yasin, Murawski, Sagal, Recep Niyaz, Hadi Sacko, Rodallega

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Bistrovic, Drinkwater, Koomson, Sadiku, Kevin Varga, Isaac Thelin

Denizlispor – Kasımpaşa iddia oranları

Denizlispor: 2.60

Beraberlik: 2.95

Kasımpaşa: 2.05

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.65

Denizlispor Son Sırada

Denizlispor’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Yeşil Siyahlılar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısında Sagal ve Sacko ile pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’de son 3 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Hakan Kutlu’nun öğrencileri, 25 puan ile ligin dibinde yer alıyor. Bu hafta Kasımpaşa karşısında alınacak olası bir mağlubiyet, umutları iyice azaltacak.

Kasımpaşa Sürpriz Yaptı

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet aldılar. Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiren Şenol Can’ın öğrencileri, bu hafta Denizlispor’a konuk olacak. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan ile tanışan İstanbul ekibi, bu hafta Denizlispor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Aytaç Kara kadro dışı bırakıldı. Yusuf Erdoğan ve Hodzic ise sakat.