Elche - Sevilla Canlı maç izle

Elche ile Sevilla, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 18:15’te başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Elche - Sevilla Canlı maç izle

Elche ile Sevilla İspanya La Liga 26. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Valentin Pizarro Gomez düdük çalacak.

Elche - Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:15’te başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Elche - Sevilla maçı muhtemel 11'ler...

Elche: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Guti, Fidel, Rigoni, Nino, Milla

Sevilla: Bono, Kounde, Sergi Gomez, Reguilon, Gudelj, Oliver Torres, Fernando, Joan Jordan, Jesus Navas, Papu Gomez, En Nesyri

Elche - Sevilla maçı sakat ve cezalı oyuncular

Elche: Emiliano Rigoni (Sakat)

Sevilla: Aleix Vidal (Sakat), Yassine Bounou (Sakat), Jules Kounde (Şüpheli)

Elche - Sevilla iddia oranları

Elche: 4.75

Beraberlik: 3.20

Sevilla: 1.45

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Elche Mağlup Oldu

Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Granada deplasmanına konuk olan Fran Escriba’nın öğrencileri, rakibine 2-1 kaybetti. Bir önceki hafta ise Barcelona’ya deplasmanda 3-0 kaybetmişlerdi. 21 puan ile düşme hattında yer alan Elche’nin bu hafta Sevilla karşısında da işi zor olacak. Maç öncesinde Elche’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Sevilla Evinde Kaybetti

Sevilla, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Barcelona’ya 2-0 mağlup oldular. Lopetegui’nin öğrencileri, Barcelona maçı öncesinde La Liga’da 6 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. Öte yandan üst üste 5 maçtır gol de yemiyorlardı. Barcelona mağlubiyet ile bu 2 seri sona ermiş oldu. La Liga’da hala ilk 4 şansını devam ettiren Sevilla, bu hafta Elche deplasmanında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Sevilla’da Marcos Acuna’nın sakatlığı olduğunu belirtelim.