Erzurumspor – Beşiktaş Canlı maç izle

Erzurumspor ile Beşiktaş, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Erzurumspor – Beşiktaş Canlı maç izle

Erzurumspor ile Beşiktaş Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Erzurumspor – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Erzurumspor – Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Erzurumspor: Arvydas Novikovas (Sakat), Mehmet Murat Uçar (Cezalı), Oltan Karakullukçu (Cezalı), Adolphe Teikeu (Sakat), Zakarya Bergdich (Cezalı)

Beşiktaş: Josef De Souza (Cezalı), Vincent Aboubakar (Sakat), Ajdin Hasic (Sakat)

Erzurumspor – Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler…

Erzurumspor: Szumski, Bogdan Butko, Tekeu, Arturo Mina, Mücahit Albayrak, Mitchel Donald, Boumal, Emrah Başsan, Aatıf, Novikovas, Ricardo Gomes

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welliton, N’Sakala, Atiba, Oğuzhan, Mensah, Larin, Ghezzal, Cenk Tosun

Erzurumspor – Beşiktaş iddia oranları

Erzurumspor: 4.00

Beraberlik: 3.50

Beşiktaş: 1.48

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 1.95

Erzurumspor’da 3 Cezalı

Erzurumspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Yılmaz Vural’ın ekibi, son dakikada attığı golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile döndü. Süper Lig’de Yılmaz Vural yönetiminde çıktıkları 2 maçta 1 puan alabildiler. Öte yandan üst üste 8 maçtır kazanamayan Erzurumspor, Süper Lig’de düşme hattında bulunuyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Beşiktaş karşısında da işleri son derece zor. Maç öncesinde Erzurumspor’da Murat Uçar, Oltan Karakullukçu ve Zakarya Bergdich kart cezalısı.

Beşiktaş Net Favori

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Üst üste yaşanan Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarındaki puan kayıplarının ardından, geçtiğimiz hafta Alanyaspor’u mağlup eden Beşiktaş, liderliğini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta içi Alanyaspor’u 3-0 ile geçerek moral bulan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde yer alıyor. Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Beşiktaş, bugün Erzurumspor karşısında maçın net favorisi. Beşiktaş’ta Aboubakar’ın sakatlığı bulunuyor. Jose De Souza ise kart cezalısı.