Everton – Southampton Canlı maç izle

Everton ile Southampton, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Everton – Southampton Canlı maç izle

Everton ile Southampton İngiltere Premier Lig 26.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Martin Atkinson düdük çalacak.

Everton –Southampton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Everton –Southampton maçı muhtemel 11’ler

Everton: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, James Rodriguez, Sigurdsson, Richarlison, Calvert Lewin

Southampton: McCarthy, Walker Peters, Jack Stephens, Bednarek, Ryan Bertrand, Jankewitz, Ward Prowse, Armstrong, Redmond, Che Adams, Ings

Everton –Southampton maçı sakat ve cezalılar

Everton: Jean-Philippe Gbamin (Sakat), Yerry Mina (Sakat)

Southampton: Theo Walcott (Sakat), Oriol Romeu (Sakat), Takumi Minamino (Sakat), Kyle Walker-Peters (Sakat), Ibrahima Diallo (Sakat), Michael Obafemi (Sakat), William Smallbone (Sakat)

Everton –Southampton iddia oranları

Everton: 1.75

Beraberlik: 3.10

Southampton: 3.00

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.80

Everton’dan İlaç Gibi Galibiyet

Everton’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta Merseyside derbisinde Liverpool’a konuk olan Everton, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından Liverpool galibiyeti ilaç oldu diyebiliriz. Puanını 40’a yükselten Everton, Premier Lig’de 7. Sırada yer alıyor. 4. Sıradaki West Ham ile aralarında 5 puanlık fark var. Everton’da bu hafta Yerry Mina’nın sakatlığı bulunuyor.

Southampton Yine Kazanamadı

Southampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Leeds United deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Ocak ayının başından bu yana kötü bir süreç geçiren Southampton, üst üste puan kayıpları ile 14. Sırada kadar geriledi. Premier Lig’de haftalardır galibiyet alamayan bir Southampton var. Son 8 maçta sadece 1 puan alabilen Southampton, bu hafta deplasmanda Everton’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Southampton’da Theo Walcott, Oriol Romeu, Minamino ve Kyle Walker Peters’ın sakatlıkları bulunuyor.