CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe

Süper Lig 18. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 2

Fatih Karagümrük Fenerbahçe canlı izle

İşte Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 3

Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı sakat ve cezalılar

Fatih Karagümrük: Aleksandar Pesic (Şüpheli), Kerim Frei (Şüpheli)

Fenerbahçe: Max Meyer (Diğer), Marcel Tisserand (Sakat), Mergim Berisha (Sakat), Altay Bayındır (Sakat), Ferdi Kadıoğlu (Sakat)

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 4

Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı iddia oranları

Fatih Karagümrük: 2.70

Beraberlik: 2.95

Fenerbahçe: 2.02

2,5 gol üstü: 1.68

2,5 gol altı: 1.73

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 5

İŞTE 11'LER

Fatih Karagümrük: Viviano, Zukanovic, Burak, Caner, Hedenstad, Biglia, Adnan Uğur, Ahmed Musa, Karamoh, Bertolacci, Pesic

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Kim, Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Mesut, Valencia

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 6

KARAPINAR İLE DEVAM

Son iki maçında 5 puan kaybeden ve lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe, istenilen sonuçların alınamaması nedeniyle teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli takımın karşılaşmaya yardımcı antrenör Tahir Karapınar yönetiminde çıkması bekleniyor. 17 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda 10. sırada yer alan ve kötü gidişatı durduramayan Karagümrük için de karşılaşma büyük önem taşıyor.

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 7

F.BAHÇE'DE 5 EKSİK

Sarı-lacivertli takımda 2 futbolcu, Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve saha çalışmalarına başlayan Altay Bayındır ile tedavisi devam eden Ferdi Kadıoğlu, Berisha, Tisserand ve Max Meyer karşılaşmada oynamayacak.

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 8

DEMİREL ESKİ TAKIMINA KARŞI

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli ekibin 17 yıl boyunca kalesini koruyan Demirel, son 2 sezonda da yardımcı antrenörlük görevini üstlenmişti. Kırmızı-siyahlı takım, Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Caner Erkin de forma şansı bulması halinde eski takımına karşı mücadele edecek.

CANLI İZLE Fatih Karagümrük Fenerbahçe - Resim : 9

BİR KEZ YENİLDİ

Fatih Karagümrük ile ligde daha önce 10 kez karşılaşan Fenerbahçe, 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı; 16 gol atıp, 10 gol yedi. Sarı-lacivertliler, geçen sezon oynanan karşılaşmalarda rakibini 2-1'lik skorlarla geçmişti.

DÖRT FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 4 oyuncu, Fatih Karagümrük maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz ve Attila Szalai, 4. sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 19. haftadaki Yeni Malatyaspor müsabakasında görev yapamayacak. (Fotomaç)