Fenerbahçe – Alanyaspor Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Türkiye Süper Lig 17. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Alanyaspor Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Alanyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalıyor. 

Transfer haberleriyle bir anda sadece Türkiye değil, Avrupa'da da gündem olan Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinde mutlu sona çok yakın olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe’de 3 eksik

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci ve Filip Novak’ın yanı sıra çalışmalarını bireysel sürdüren Diego Perotti, Aytemiz Alanyaspor’a karşı kadroda yer almayacak. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi negatife dönen ve dünkü antrenmanın tamamında yer alan Caner Erkin ile çalışmalarını salonda sürdüren Serdar Aziz’in durumuna ise teknik direktör Erol Bulut karar verecek. Öte yandan, Fenerbahçe’de Ozan Tufan ve Caner Erkin, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe 3 maçtır kazanamıyor

Fenerbahçe, perşembe günü karşılaşacağı rakibi Aytemiz Alanyaspor'u Süper Lig'de 3 maçtır mağlup edemiyor.

Söz konusu karşılaşmalarda Antalya ekibinin 2 galibiyeti bulunurken, bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

3 büyükler içinde en çok puanı Fenerbahçe’den aldı

Ligde daha önce 8 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde üstün taraf 4 galibiyetle Fenerbahçe olurken, Alanyaspor rakibini 2 kez mağlup edebildi. İki maçta ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda rakibinden puan almayı başaran Alanyaspor, ilk maçta rakibini evinde 3-1 mağlup etmiş, deplasmanda oynanan ikinci maçta ise 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Üç büyükler içinde en çok puan aldığı takım olan Fenerbahçe’den bugüne dek oynadığı maçlarda 8 puan alan Alanyaspor, rakibine en son 2018-2019 sezonunda mağlup oldu. Alanyaspor bugüne kadar Fenerbahçe ile oynadığı 8 karşılaşmada 9 gol kaydederken kalesinde 15 gol gördü.

Fenerbahçe – Alanyaspor Canlı maç izle - Resim : 1

Fenerbahçe – Alanyaspor maçı muhtemel 11

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Tisserand, Caner, Gustavo, Ozan, Valencia, Mert Hakan, Pelkas, Thiam

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Siopis, Berkan, Efecan, Bakasetas, Davidson, Babacar

Fenerbahçe – Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından şifresiz canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe – Alanyaspor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Gökhan Gönül (Şüpheli), Serdar Aziz (Şüpheli),  Filip Novak (Şüpheli), Tolga Ciğerci (Sakat)

Alanyaspor: Ceyhun Gülselam (Şüpheli), Ufuk Ceylan (Sakat), Khouma Babacar (Şüpheli)

Fenerbahçe – Alanyaspor iddia oranları

Fenerbahçe: 1.75

Beraberlik: 3.30

Alanyaspor: 3.10

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 2.05