CANLI İZLE Fenerbahçe – Beşiktaş

Süper Lig 10. haftasında Fenerbahçe Beşiktaş’ı kendi evinde derbide konuk ediyor. Dev derbi öncesi spor severler mücadelenin saat kaçta, hangi kanalda olduğunu şifresiz mi yayınlanacağını merak ediyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş derbi maç ayrıntıları…

CANLI İZLE Fenerbahçe – Beşiktaş

Süper Lig 10. haftası heyecan dolu bir derbi maça sahne oluyor. Derbi maçta Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor.

Spor severler ise dev derbinin saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi istatistiklere bakıldığında ligde son 5 maçında 1 kez mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe 4 de galibiyet aldı. Fenerbahçe ligdeki son mücadelesinde ise farklı bir galibiyet alarak derbiye moralli gelmeyi başardı.

Fenerbahçe Süper Ligde 20 puanla 3. sırada yer alıyor. Derbi de konuk ekip Beşiktaş ise 13 puanla 7. sırada yer alıyor. Beşiktaş son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş'ı konuk ettiği son 16 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, rakibine Nisan 2005'ten bu yana iç sahada yenilmiyor. Fenerbahçe, Nisan 1993'ten bu yana evinde üst üste iki yenilgi yaşamadı.

Bu sezon deplasmanda en fazla gol yiyen takım olan Beşiktaş, kaybettiği iki Süper Lig karşılaşmasında kalesinde toplam 7 gol gördü.

Bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği altı maçı da kazanan Fenerbahçe, aynı zamanda geri düştüğü karşılaşmalarda en fazla puan toplayan takım oldu.

Peki dev derbi Fenerbahçe – Beşiktaş saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat 19.00’da başlıyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Bein sports 1 şifresiz izlemek için abonelik gerekiyor.

Fenerbahçe’de sakatlar can sıkıyor

Fenerbahçe’de derbi öncesi sakatlıkları bulunan Harun Tekin, Nazım Sangare, Tolga Ciğerci ve Mbwana Samatta ile hasta Sinan Gümüş ve Enner Valencia, sahada forma şansı bulamayacak.

Fenerbahçe’nin ilk 11'i;

Altay, Gökhan , Lemos , Tisserand, Novak , Gustavo, Sosa, Ozan, Pelkas, Perotti, Cisse.

Beşiktaş’ta 5 eksik

Beşiktaş ise Fenerbahçe karşısına 5 eksik futbolcusuyla çıkıyor. Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu'nun kırmızı kart ve Dorukhan Toköz'ün sarı kart cezası bulunuyor. Türkiye ile oynanan milli maçta Covid-19 olduğu açıklanan ve karantina süreci devam eden Domagoj Vida ile sağ alt baldırında zorlanma olan Gökhan Töre Fenerbahçe derbisinde forma şansı bulamayacak.

Beşiktaş’ın ilk 11’i;

Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar.