CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle

Süper Lig 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Fenerbahçe Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’dabaşlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 2

Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle

İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 3

Fenerbahçe Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Altay Bayındır (Sakat), Marcel Tisserand (Şüpheli), Ferdi Kadıoğlu (Sakat)

Beşiktaş: Fabrice N'Sakala (Diğer), Alex Teixeira (Sakat), Mert Günok (Sakat), Georges-Kevin N'Koudou (Sakat), Kenan Karaman (Diğer)

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 4

Fenerbahçe Beşiktaş maçı iddia oranları

Fenerbahçe: 1.96

Beraberlik: 3.10

Beşiktaş: 2.70

2,5 gol üstü: 1.57

2,5 gol altı: 1.86

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 5

Fenerbahçe - Beşiktaş 11'ler:

Fenerbahçe: Berke, Serdar, Novak, Osayi, Min-jae Kim, Szalai, Crespo, Zajc, Rossi, Mesut, Berisha

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Rıdvan, Josef, Pjanić, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Rakamlarla Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi:

■ Fenerbahçe ile Beşiktaş, tarihlerinde 352. defa karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 351 derbi nin 133’ünde Sarı- Lacivertliler, 124’ünde ise Beşi ktaş kazandı. 94 karşılaşma berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 497, Beşiktaş ise 442 ke z gol sevinci yaşadı.

■ Sarı-Lacivertliler bu sezon Kadıköy’de oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

■ Beşiktaş, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 lig maçında sadece 1 kez kazanırken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

 CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 7

■ Fenerbahçe, ligde en çok maçların son 15 dakikasında tehlikeli oluyor. Kanarya, 26 golün 9’unu bu süre çte kaydetti. 76. dakika ve sonrası aynı zamanda Sarı-Lacivertliler’in en fazla gol yediği bölüm: 5 gol.

■ Siyah-Beyazlılar, ligde ikinci yarıların ilk 15 ve son 15 dakikasında 6’şar kez ağları sarstı. Kara Kartal, maçların son 15 dakikasında ise kalesinde tam 9 gol gördü.

■ Fırat Aydınus’un iki takım arasında yönettiği 12 maçta 4 Fenerbahçe, 4 Beşiktaş galibiyeti çıktı, 4 karşılaşmada kazanan olmadı. Sarı-Lacive rtli oyunculara 29 sarı ve 5 kırmızı, Siyah-Beyazlılar’a ise 28 sarı ve 5 kırmızı kart çıktı. Aydınus ayrıca Fenerbahçe lehine 2 penaltı verdi.

■ Türk futbol unun iki devi, aralık ayında 32 kez karşı karşıya geldi: Fenerbahçe 12, Beşiktaş 9 galibiyet aldı, 11 maç berabere tamamlandı.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 8

Vitor Pereira stratejiyi belirledi

Portekizli teknik adam, ekibiyle birlikte Beşiktaş’ın özellikle son dönemdeki maçlarını mercek altına aldı. Pereira, sıkıntılı bir süreç geçiren ve teknik direktör değişimi yaşayan ezeli rakip karşısında sahaya yansıtılacak stratejiyi belirledi. 53 yaşındaki çalıştırıcı, hücum hattını teknik kapasitesi ve pas becerisi yüksek olan Sosa, Mesut, İrfan gibi isimlerden kurmayı planlıyor. Bu oyunculara son haftaların formda ismi Crespo da eşlik edecek. Topa sahip olacak bir oyun planı tercih edecek Pereira, bu nedenle ileri uçta da büyük ihtimalle Mergim Berisha’ya forma verecek.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 9

‘Maçın hakimi olalım’

Vitor Pereira, dün yapılan son idmanda öğrencileriyle konuşarak, “50 bin taraftarımız önünde, maça hükmeden bir anlayışla oynamalıyız. Topa sahip olup, hızlı bir şekilde dolaştırmanızı istiyoruz. Bu sayede hem rakibimizi erkenden yorabiliriz, hem de ne kadar hızlı paslaşırsak savunmanın dengesini de o kadar çok bozarız. Beşiktaş’a, maçın hakimi olacağımızı hissettirmeliyiz. Savunmada ise Gaziantep maçındaki gibi hatalar yapmaz ve kendi standardımızı yakalarsak, zaten başarılı oluruz” diye konuştu.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 10

Mesut Özil son derece iddialı

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı, Beşiktaş derbisi öncesinde son derece iddialı. Mesut Özil, Gaziantep karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, “Olmayacak bireysel hatalar yaptık. Bunun faturası da ağır oldu. Zirveyle puan farkını 9’a indirmek için çıktığımız maçı kaybettik. Ancak bu hatalardan dersimizi aldık. Takım olarak bunları tekrarlamayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, derbilerin çok farklı bir havada geçtiğini söyledi.

CANLI İZLE Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz izle - Resim : 11

‘Taraftar arkamızda olacak’

Mesut, “Galatasaray derbisinden önce ligde 4 maçlık kazanamama serimiz vardı. Kısacası kötü bir durumdaydık ama ezeli rakibimizi gidip deplasmanda yendik. Şimdi yine sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Gaziantep yenilgisinin üzerimizdeki etkisi büyük oldu. Bu kez de Beşiktaş derbisi var. İnanıyorum ki yine bir derbi galibiyetiyle moral bulup, bir şekilde zirveye tutunmayı başaracağız” ifadelerini kullandı. Mesut, zorlu mücadelede taraftarların kendilerine vereceği desteğin de önemli olduğunun altını çizdi.(Fanatik)