Fenerbahçe – Denizlispor Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Denizlispor, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Denizlispor Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Denizlispor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Fenerbahçe, Galatasaray’ın mağlup olduğu haftada 2. Sıraya yükselme şansı yakaladı. Son 16 haftada 3 galibiyeti bulunan Denizlispor, son 7 deplasman sınavında maç kazanamadı.

Fenerbahçe – Denizlispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe – Denizlispor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (Şüpheli), Mesut Özil (Şüpheli), Sadık Çiftpınar (Sakat)

Denizlispor: Özgür Çek (Sakat), Recep Niyaz (Şüpheli), Ahmed Yasin (Sakat), Hüseyin Altıntaş (Sakat), Ayman Ben Mohamed (Sakat), Özer Özdemir (Cezalı)

Fenerbahçe – Denizlispor maçı muhtemel 11’ler…

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Atila Szalai, Caner, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Pelkas, Thiam, Osayi, Samatta

Denizlispor: Pantilimon, Miguel Lopes, Oğuz Yılmaz, Muhammet Özkal, Miguel Lopes, Ahmed Yasin, Murawski, Sagal, Recep Niyaz, Hadi Sacko, Rodallega

Fenerbahçe – Denizlispor iddia oranları

Fenerbahçe: 1.22

Beraberlik: 4.25

Denizlispor: 5.75

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.05

Fenerbahçe Tekrar Umutlandı

Türkiye Süper Ligi’nin son haftasında Beşiktaş derbisine çıkan Fenerbahçe’de kurtarıcı oyuna sonradan giren Ozan Tufan olurken, genç orta saha harika bir golle 1-1’lik beraberliği getirdi. Son 15 dakikaya kadar pozisyonu bulmakta zorlanan sarı lacivertlilerde bu sonuç teknik adam Erol Bulut’un sonunu getirdi. Liderin 5 puan gerisinde yoluna devam eden Fenerbahçe teknik adam görevine Emre Belezoğlu’nu getirirken, Galatasaray’ın mağlup olduğu haftada 2. Sıraya yükselme şansı yakaladı. Sarı lacivertliler şampiyonluk yarışında havlu atmak istemiyorsa, Denizlispor engelini kayıpsız geçmek zorunda.

Denizlispor Lige Tutunmakta Zorlanıyor

Denizlispor, Türkiye Süper Ligi’nin son haftası evinde Başakşehir’i konuk ederken, 0-0’lık beraberlik Hakan Kutlu ve öğrencileri için kötü bir sonuç olmasa da, Denizlispor son 10 haftaya ligin en alt sırasında girmek zorunda kaldı. Sadece 6 galibiyeti bulunan ve hem savunma hem de hücum performansıyla ligin en formsuz takımlarından biri olan Denizlispor, sezon içerisinde yapılan teknik adam değişikliklerine rağmen lige tutunmakta zorlanıyor. Son 16 haftada 3 galibiyeti bulunan konuk ekip, son 7 deplasman sınavında maç kazanamazken, Fenerbahçe maçı öncesi güven vermekten çok uzak kaldı.