Fenerbahçe - Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig 23. haftası tarihi bir derbiye sahne oluyor. Fenerbahçe Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk ediyor. Kritik maçta iki takımda da hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda saat kaçta? İşte Fenerbahçe Galatasaray derbi canlı maç bilgisi ve ayrıntıları…

Fenerbahçe - Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig 23. haftasında dev bir maça sahne oluyor. Ezeli rekabette bugün Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlıyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada Fenerbahçe, Galatasaray karşısında kazanarak zirvenin en güçlü adaylarından olmak isterken, Galatasaray ise sahadan 3 puan ile ayrılıp Kadıköy’deki 20 yıllık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Fenerbahçe’de en önemli eksik sarı kart cezalısı Gustavo olurken, Galatasaray’da ise Lemina sakatlığı nedeniyle dev derbide forma şansı bulamayacak.

Türkiye’nin yakından takip ettiği heyecan dolu maçta taraftarlar Fenerbahçe Galatasaray derbisini canlı olarak nasıl izleyecekleri aramakta.

Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Galatasaray derbisi şifresiz izlenebilir mi?

Saat 19.00’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynanacak maç bein sports 1’den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe - Galatasaray 11'ler

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Isla, Jailson, Serdar, Hasan Ali, Ozan, Tolgay, Dirar, Kruse, Tolga, Muriqi
Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Falcao

Dev derbide 391. randevu

Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımları, Süper Lig’de yarın yapacakları derbiyle tarihte 391. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Kadıköy’de 20 yıldır kazanmaya hasret!

Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, rakibine karşı deplasmanda galibiyete hasret. Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 22 Aralık 1999’da 2-1’lik sonuçla alan sarı-kırmızılı takım, aradan geçen 20 yılı aşkın sürede rakibini deplasmanda yenmeyi başaramadı.

Aslan Kadıköy’de 15 gol attı, 44 gol yedi

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında çıktığı son 23 müsabakada gol yollarında da büyük sıkıntı yaşadı.

Sarı-lacivertli ekip karşısında bu müsabakalarda 15 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise 44 gole engel olamadı.

Galatasaray, Kadıköy’de çıktığı 23 maçın 12’sinde skor üretemezken, 3 müsabakada ise iki takım da gol atamadı.

Ligde 126. sınav

Fenerbahçe ile Galatasaray, 62. sezonu oynanan lig tarihinde 125 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-33 üstünlük kurdu. Ligdeki 42 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertliler 157, sarı-kırmızılılar ise 119 gol kaydetti.