Fenerbahçe – Trabzonspor Canlı İzle

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Türkiye Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sport 1 kanalında şifresiz ve canlı olarak yayınlanıyor. Türkiye'nin en büyük rekabetleri arasında yer alan Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinde Cüneyt Çakır düdük çalıyor.

Fenerbahçe – Trabzonspor Canlı İzle

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Caner, Sosa, Gustavo, Valencia, Ozan Tufan, Pelkas, Samatta

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan Asan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Marlon, Flavio, Lewis Baker, Kamil Ahmet, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Benik Afobe

Fenerbahçe ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Cüneyt Çakır çalacak.

Süper Lig'de bu yıl yeni yapılanmaya giden Fenerbahçe istediği kadar iyi bir başlangıç yapamamış olsa da, 5 maçın 3'ünü kazandı. İki maçta ise berabere kaldı.

Trabzonspor ise geçtiğimiz sezonki kadrosunu koruyamayınca düşüş yaşadı. Özellikle Sörloth ve Sosa gibi isimlerin takımdan ayrılmasının ardından bu sezon 5 maçta 1 kez galip gelip, 2 maçtan berabere 2 maçtan ise mağlup ayrılan Karadeniz ekibinde kötü gidişatı durdurmak için planlar yapılıyor.

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19.00’da başlayan müsabaka Bein Sport 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (şüpheli)

Trabzonspor: Anders Trondsen (Sakat), Caleb Ekuban (Sakat)

Fenerbahçe – Trabzonspor iddia oranları

Fenerbahçe: 1.65

Beraberlik: 3.40

Trabzonspor: 3.60

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.95