CANLI Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Son iki maçınca beraberlik alan Fenerbahçe Gençlerbirliği karşısında sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor. İşte Fenerbahçe - Gençlerbirliği canlı yayın bilgileri ve detayları...

CANLI Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Süper Lig 14. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de evinde Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşıyor. Lig'de son iki maçında deplasmanda beraberlikle dönen Fenerbahçe Yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçen Gençlerbirliği karşısında taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. 

Fenerbahçe Lig'de 22 puanla 6. sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise 14 puanla 13. sırada yer alıyor. 

Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor

Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye kupasında maçında İstanbulspor karşısında sakatlanan Victor Moses ile sakatlığı devam eden Mevlüt Erdinç forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Nabil Dirar da Gençlerbirliği karşısında görev alamayacak.

11'ler

Fenerbahçe: Altay, Isla, Sadık, Serdar, Hasan Ali, Luiz Gustavo, Emre, Ozan, Rodrigues, Kruse, Muriqi

Gençlerbirliği: Ertaç, Flavio, Toure, Halil İbrahim, Berat, Baiano, Sessegnon, Candeias, Polomat, Sio, Stancu

Fenerbahçe Gençlerbirliği canlı maç yayını

Hakem Ali Şansalan'ın düdük çalacağı ve saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Gençlerbirliği canlı maç yayını bein sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca Fenerbahçe - Gençelerbirliği şifresiz canlı maç yayınını Digiturk aboneliği olanlar abonelikleri kapsamında beinconnec'ten izleyebilecekler.