CANLI İZLE Freiburg Bochum

Almanya Bundesliga maçında Freiburg ile Bochum karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Freiburg Bochum maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Freiburg Bochum

Almanya Bundesliga maçında Freiburg ile Bochum kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Freiburg Bochum maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Freiburg Bochum maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Freiburg Bochum canlı izle

İşte Freiburg Bochum maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Freiburg Bochum sakat ve cezalılar

Freiburg: Kevin Schade (Sakatlık - Karın Kası Sakatlığı), Yannik Keitel (Sakatlık - Ayak Parmağından Sakat)

Bochum: Simon Zoller (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Freiburg Bochum iddia oranları

Freiburg: 1.47

Beraberlik: 3.65

Bochum: 4.65

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.78

OPTA'YA GÖRE;

Bu sezon Almanya Kupası çeyrek finalinde Bochum’u yenen Freiburg, 2000-2003 arasındaki dönemden (3 maç) bu yana ilk kez üst üste iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Freiburg’a konuk olduğu son sekiz resmi maçın sadece birini kazanan Bochum (4B 3M), tek galibiyetini Ağustos 2015’teki Bundesliga 2 karşılaşmasında aldı (3-1).

Bu sezon 48 puan toplayan Freiburg, Bundesliga’da 29’uncu maçlar itibarıyla daha fazla puan kazandığı tek sezonu 1994/95’te oynadı (56).

Bu sezon Bundesliga’da duran top organizasyonları sonucunda Bochum’dan (21) daha fazla gol atan tek takım Bayern Münih (22).

2022 yılında Bundesliga’da dört gol atan Freiburg forveti Nils Petersen, 2021’in tamamındaki gol sayısını yakaladı.