CANLI İZLE Freiburg-Hertha Berlin

Almanya Bundesliga maçında Freiburg ile Hertha Berlin karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Freiburg Hertha Berlin maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Freiburg-Hertha Berlin

Almanya Bundesliga maçında Freiburg ile Hertha Berlin kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. Freiburg Hertha Berlin maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Freiburg-Hertha Berlin - Resim : 1

FREIBURG-HERTHA BERLIN MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

FREIBURG-HERTHA BERLIN CANLI İZLE

İşte Freiburg Hertha Berlin maçı canlı izleyebileceğiniz link.

FREIBURG-HERTHA BERLIN SAKAT VE CEZALILAR

Freiburg: Yannik Keitel ( Sakatlık - Ayak Parmağından Sakat)

Hertha Berlin: Rune Jarstein (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Marton Dardai ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Alexander Schwolow ( Sakatlık - Covid Pozitif), Marc-Oliver Kempf (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Kelian Nsona ( Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Oliver Christensen (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

CANLI İZLE Freiburg-Hertha Berlin - Resim : 3

FREIBURG-HERTHA BERLIN İDDİA ORANLARI

Freiburg: 1.42

Beraberlik: 3.60

Hertha Berlin: 4.50

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.86

 DİĞER BİLGİLER

-Hertha'yı konuk ettiği son sekiz Bundesliga maçını kaybetmeyen Freiburg'un (4G 4B) bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında sadece Gladbach'a (13) karşı devam eden daha uzun bir seriye sahip.

-Freiburg'a konuk olduğu son 12 Bundesliga maçında da gol atan Hertha, lig tarihinde sadece Eintracht Braunschweig (1964-1980 arasında 13 maç) ve Leverkusen'e (2002-2019 arasında 17 maç) karşı daha uzun seri yakalayabildi.

-Bu sezon Bundesliga'da en fazla duran top golü atan takım konumundaki Freiburg (18), Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2004/05'ten bu yana en yüksek sayısını tekrarladı (2018/19 ve 2019/20 ile eşit).

-Hertha, Bundesliga'nın 23'üncü maçları itibarıyla 1972/73'ten bu yana en fazla gol yediği sezonu geçiriyor (51). Freiburg ise 2021/22'de Bayern ve Mainz ile birlikte kalesinde en az gol gören üç ekipten biri (26).

-Freiburg forması giyen Nils Petersen, Kasım 2019'dan bu yana ilk kez üst üste üç Bundesliga maçında fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.