Fulham – Leeds United Canlı maç izle

Fulham ile Leeds United, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fulham – Leeds United Canlı maç izle

Düşme hattında bulunan Fulham ile Leeds United İngiltere Premier Lig 29.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem David Coote düdük çalacak.

Fulham –Leeds United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fulham –Leeds United maçı muhtemel 11’ler…

Fulham: Areola, Kenny Tete, Tim Ream, Michael Hector, Joe Bryan, Mario Lemina, Harrison Reed, Anguissa, Knockaert, Ivan Caveliero, Lookman

Leeds United: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Pascal Struijk, Alioski, Stuart Dallas, Helder Costa, Mateusz Klic, Kalvin Philips, Jack Harrison, Bamford

Fulham –Leeds United maçı sakat ve cezalılar

Fulham: Tom Cairney (Şüpheli), Bobby Reid (Şüpheli), Marek Rodak (Şüpheli)

Leeds United: Liam Cooper (Şüpheli), Pablo Hernandez (Sakat), Rodrigo Moreno (Şüpheli), Adam Forshaw (Sakat), Patrick Bamford (Şüpheli), Leif Davis (Şüpheli)

Fulham –Leeds United iddia oranları

Fulham: 2.25

Beraberlik: 2.95

Leeds United: 2.35

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67

Fulham Evinde Kaybetti

Fulham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Craven Cottage’de konuk ettikleri Manchester City’e 3-0 mağlup oldular. Zaten sürpriz yapmaları da pek beklenen bir durum değildi. İkinci yarıda yedikleri gollerle 3-0 kaybettiler. Premier Lig’de düşme hattında bulunan Fulham, bu hafta Leeds United’ı konuk edecek. Fulham’da bu hafta Scott Parker’ın sakatlığı devam ediyor.

Leeds United Formsuz

Leeds United, son haftaların formsuz takımlarından biri diyebiliriz. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyorlar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Chelsea ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, son 6 karşılaşmada ise 1 galibiyet alabildi. Bu hafta Fulham deplasmanında da işleri pek kolay değil diyebiliriz. Maç öncesinde Leeds United’ta eksik yok.