Canlı izle Galatasaray - Antalyaspor

Süper Lig'de yeni yılın ilk haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor'u ağırlıyor. Zirve yarışı için Galatasaray açısından bir hayli kritik değere sahip mücadelede sarı kırmızılı ekip galibiyetten başka birşey düşünmüyor. İşte Galatasaray Antalyaspor maçı öncesi istatistik ve detaylar...

Canlı izle Galatasaray - Antalyaspor

Süper Lig'de yeni yılın ilk haftası maçında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Galatasaray için büyük öneme sahip mücadelede Galatasaray sahadan 3 puan ile ayrılıp zirveye tekrar yerleşmek istiyor. Peki Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta, mücadele şifresiz mi? İşte tüm detaylar...

Süper Lig zirve yarışında yine önemli bir maça sahne oluyor. Ligde 29 puan ve maç eksiğiyle 2. sırada yer alan Galatasaray evinde Antalyaspor'u konuk ediyor. 

Son 5 maçına bakıldığında sadece 1 mağlubiyeti bulunan Galatasaray zirveye tekrar yerleşmek için Antalyaspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. 

Son maçında 6-0'lık farklı bir sokrla mağlup olan Antalyaspor ise zor olsa da karşılaşmadan galip ayrılarak moral bulmak istiyor.

Antalyaspor ise son 5 maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet 1 de beraberlik alarak 17 puanla 15. sırada yer alıyor. 

İlk 11'ler

Galatasaray: Okan Marcao Luyindama Linnes Saracchi Ömer Bayram Donk Belhanda Emre Kılınç Arda Oğulcan

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Nuri, Fredy, Gökdeniz, Podolski, Amilton, Orgill

Peki Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Antalyaspor maçı Türk Telekom stadında saat 19.00'da başlıyor. Galatasaray Antalyaspor maçı bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Galatasaray Antalyaspor şifresiz izlenebilmesi için Bein Sports 1 üyelini gerekmektedir. 

Galatasaray'da sıkıntılar bitmiyor!

Sarı kırmızılı ekipte en önemli durum Fatih Terim... Tecrübeli teknik adam cezasından dolayı takımının başında olamayacak. Diğer yandan yılbaşı kutlamalarında elinde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui da maçta forma şansı bulamayacak.

Üç futbolcu sakat

Galatasaray'da Ryan Babel, Oghenekaro Etebo ve Sofiane Feghouli'nin sakatlıkları devam ediyor. Kondisyonerler eşliğinde çalışan Babel ile tedavileri süren Etebo ve Feghouli, hafta içinde takım antrenmanlarına katılamadı. Bu isimlerin ise maçta forma giymesi beklenmiyor. 

Genç yıldız Taylan Antalyalı ise cezalı olduğu için takım da yer alamayacak. 

Galatasaray sahasında 10 yıldır kaybetmiyor

Galatasaray, son 10 yılda Akdeniz temsilcisiyle İstanbul'da oynadığı lig maçlarında mağlup olmadı.

Kırmızı-beyazlılara sahasında son olarak 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında 8 Mayıs 2010'da yenilen sarı-kırmızılılar, sonrasındaki süreçte evinde rakibine maç kaybetmedi.