CANLI İZLE Galatasaray - Başakşehir

Süper Lig 17. haftasında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya geliyor ve kozlarını paylaşıyor. Peki kritik maç saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Başakşehir maçı Bein Sports 1 HD ekranlarında şifresiz olarak yayınlanıyor. Galatasaray Başakşehir maçı şifresiz izleme linki haberimizde...

CANLI İZLE Galatasaray - Başakşehir

Galatasaray ile Başakşehir Süper Lig'in 17. haftasında karşı karşıya geliyor. Sıralama, zirve ve puan açısından kritik öneme sahip maçta Galatasaray puan kaybetmek istemiyor ve kendi sahasınında vermiş olduğu avantaj ile mücadeleden 3 puan ile ayrılmak istiyor. 

Peki Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde. 

Süper lig puan cetveline bakıldığında Galatasaray 23 puan ile 10. sırada yer alıyor. Galatasaray son 5 maçında ne yazık ki galibiyeti yok. 3 beraberlik 2 de yenilgisi bulunuyor. 

Başakşehir tarafına bakıldığında ise işler hiç de fena gitmiyor. 28 puan ile 4. sırada yer alan Başakşehir Galatasaray gibi zorlu rakibinden 3 puan koparmak ve üst sıralara tırmanma çabasında. 

Galatasaray - Başakşehir canlı izle

Son 5 maçında hiç mağlubiyet görmeyen Başakşehir'in sadece 1 beraberliği bulunuyor.

Galatasaray Başakşehir maçı saat 19.00'da başlıyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynana mücadele Bein Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçı şifresiz izlemek için Bein Sports 1 aboneliği gerekiyor. 

GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: İsmail Çipe, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Diagne.

Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut, Tolga Ciğerci, Visca, Berkay, Chadli, Okaka.