Galatasaray - Beşiktaş derbisi CANLI İZLE

Süper Lig 29. hafta kapanış maçında futbolseverler derbi heyecanı yaşıyor. Galatasaray - Beşiktaş ile kendi evinde karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Beşiktaş derbi bein sports 1 canlı izleme linki haberimizde…

Galatasaray - Beşiktaş derbisi CANLI İZLE

Avrupa ter döken ve avantaj ile dönen temsilcimiz Galatasaray ayağının tozuyla derbi maçına çıkıyor. Futbolseverler Galatasaray Beşiktaş maçı ile derbi keyfi yaşıyor. Peki Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Beşiktaş derbisi bein sports 1 şifresiz mi yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Derbi maçı öncesi iki takımın başkanları arasında soğuk rüzgarlar esti. Derbi ertelenme olasılığı nedeniyle iki takımın da başkanları karşı karşıya geldi.
Bu sebeple de karşılaşmada tansiyonun yüksek geçmesi bekleniyor.

Ezeli rekabette Galatasaray ile Beşiktaş arasında 351. randevu

Süper Lig'in 29. haftasındaki derbide karşılaşacak olan Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 351. kez birbirine rakip olacak.

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 350 maçın 123'ünü Galatasaray, 113'ünü Beşiktaş kazandı, 114 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 488 golüne, siyah-beyazlılar 458 golle karşılık verdi.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Pulgar, Cicaldau, Emre Kılınç, Kerem, Gomis

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Umut, Atiba, Josef, Teixeira, Kenan, Ghezzal, Güven

Galatasaray - Beşiktaş bein sports 1 şifresiz izle

Galatasaray - Beşiktaş derbisi saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda oyanıyor. Maçta Atilla Karaoğlan düdük çalıyor.

Galatasaray Beşiktaş derbisi bein sports 1 üzerinden canlı yayınlanıyor. Galatasaray Beşiktaş derbisi şifresiz izle mek için bein sports 1 aboneliği gerekiyor.